huf
huf
HUF
HUF
EUR
EUR
+36 70 616 9077
Facebook profilTwitter profilPineterest profil

Az áruházból való vásárláshoz regisztráció szükséges.


A regisztáció lépései:

1. Kattintson a „Belépés/Regisztráció” gombra, vagy amennyiben forgalmazni szeretné telmékeinket a „Viszonteladói regisztráció” gombra.

2. Írja be a „Regisztrációmező alatti rubrikákba cége adatait. (Viszonteladó partnereink esetén FONTOS, hogy ne felejtsék el kitölteni adószámukat!)

3. Ha szállítási és számlázási címe nem azonos, jelölje be a „Szállítási cím megadása” opciót, és adja meg szállítási címét külön. (A számlázási név és cím mezőkbe írt adatok szerepelnek majd a számlán, ezért kérjük azokat nagyon pontosan töltse ki.)

4. Kattintson a Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot tudomásul vettem, azokat elfogadom. felirat melletti négyzetbe. (A szabályzatokat az oldal alján látható „Vásárlói információk” között találhatja meg)

5. Kattintson a lap alján található „Regisztráció” gombra.

6. Ezt követően kap majd tőlünk egy e-mailt a regisztrációval kapcsolatban.

7. Viszonteladói regisztáció esetén a regisztrációkat ellenőrizzük, és a lehető legrövidebb időn belül aktiváljuk. Az aktiválásról újabb e-mailt kap.

 

Adatai kitöltésével és a regisztráció elküldésével Ön az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot elfogadja, és magára nézve kötelezőnek tekinti.

(ASZF: http://luxgyerekruha.hu/vasarloi-informaciok/aszf-fizetesi-es-szallitasi-informaciok)

(ASZ: http://luxgyerekruha.hu/vasarloi-informaciok/adatvedelem)

Adatait a jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára (az Adatvédelmi szabályainkban rögzített kivételeket leszámítva) ki nem adjuk.

A regisztrációval feliratkozhat hírlevelünkre is, melyből folyamatosan értesülhet újdonságainkról, akcióinkról.

Viszonteladói regisztrációhoz az adatlap kitöltésén túlmenően a hozzánk eljuttatott adatok helyességének ellenőrzésére is szükség van, ezért kollégáink ezt követően küldik meg Önnek a belépéshez szükséges adatokat. Kérjük, munkánk segítése érdekében ne felejtse el kitölteni adószámát is.

Adatmódosítás: A regisztrált vásárlók bejelentkezés után, az „Adatmódosítás" gombra kattintva szükség szerint megváltoztathatják adataikat.

Elfelejtett jelszó: A "Jelszó emlékeztető"-re kattintva rendszerünk azonnal elküldi jelszavát a megadott e-mail címére.

Segítségre van szüksége? - írjon nekünk a info@luxgroup.hu címre, vagy hívjon hétköznap 8 és 16 óra között a +36 (70) 616-9077 telefonszámon.