huf
huf
HUF
HUF
EUR
EUR
+36 70 616 9077
Facebook profilTwitter profilPineterest profil

Termékválasztékunk kialakítása során törekedtünk, hogy a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező termékeket kínáljuk ügyfeleink számára.

Az áruház kialakítása során nagy gondot fordítottunk arra, hogy szinte bármilyen termékjellemző alapján tudjon szűréseket végezni, így könnyebben megtalálhatja azt, amire szüksége van.

Ha nem konkrét terméket keres, csupán nézelődni szeretne, az egyes menük, és almenük nevére, majd a termékek fotójára kattintva megtekintheti azok részletes leírását, jellemzőit.

A megvásárolni kívánt termékek megrendelése előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el azok leírását. Különösen fontos ez azon termékek esetében, melyek megnevezésében az "IRREGULAR" kifejezés szerepel, mivel ezek értékcsökent, másod osztályú termékek, a hiba leírását pedig a terméklapon találja meg.

A megfelelő modell, vagy méret kiválasztásában segítségére lehetnek a „Vásárlói információk” menü „Méretválasztás” pontjában található táblázatok. Mivel azonban a pontos méretek modelltől, és gyártótól függően némileg változhatnak, a táblázatok csak tájékoztató jellegűek. Ha valamelyik modellel kapcsolatban pontos méretre van szüksége, kérdezze kollégáinkat, akik készséggel lemérik azt Önnek.

A termékek adatlapján szereplő fotók színeikben, vagy a modell esetleges változása miatt eltérhetnek a valóságtól, így azokat tájékoztató jellegűként szíveskedjenek értelmezni.

Egyes termékek (különösen a Yo! zoknik, harisnyák, sapkák és kesztyűk esetében) a rendelkezésre álló színeket és mintákat a gyártó folyamatosan változtatja, ezért a termékek adatlapján szereplő képek csak a modell könnyebb elképzelhetőségét szolgálják, ám garantálni sajnos nem tudjuk, hogy pont olyan színű, vagy mintájú termékünk van raktáron. Ha ragaszkodik a képen látható mintához, kérem rendelés előtt érdeklődjön kollégáinknál.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk akár telefonon, akár e-mailben, forduljon tehát hozzánk bármikor bizalommal.

Segítségre van szüksége? - írjon nekünk a info@luxgroup.hu címre, vagy hívjon hétköznap 8 és 16 óra között a +36 (70) 616-9077 telefonszámon.