huf
huf
HUF
HUF
EUR
EUR
+36 70 616 9077
Facebook profilTwitter profilPineterest profil

A webáruházunkban a megrendelt és futár által kiszállított termékeket kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti/visszahozhatja. Az elállási szándékáról írásban értesítenie kell a forgalmazót.

Amennyiben a megrendelt terékeket személyesen veszi át, kérjük, az átvétel előtt alaposan gondolja meg valóban igényt tart-e a termékre.

Ha a termékeket postai, vagy futár útján küldi vissza, határidőn belüli visszaküldésnek tekinthető, ha a termék kézhezvételének és postai feladásának/futárnak történő átadása napja között legfeljebb 14 nap telik el.

Amennyiben a termék sértetlen eredeti csomagolásban, hibátlan állapotban az eredeti számlával, vagy annak másolatával együtt érkezik vissza a hozzánk, a termék vételárát a telephelyünkre való visszaérkezésétől számított 5 munkanapon belül visszautaljuk. A megrendelt termék kiszállításának, illetve visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik, azokat az elállási jog gyakorlása során nem térítjük vissza.

A terméket nem áll módunkban visszavenni, ha:

  • A gyári csomagolás szakadt, rongyos.

  • A termék bármelyik alkatrésze, alkotóeleme hiányzik, sérült.

  • Ruhanemű, lábbeli esetében hordás, mosás nyomai fedezhetők fel rajta.

  • A termék csomagolóanyagának kibontása után zokni, harisnya és fehérnemű termékeket nem áll módunkban cserélni! Ezért kérjük, hogy amennyiben a termék mégsem nyerte el tetszését, azt ne bontsa fel, és ne sértse meg csomagolását!