huf
huf
HUF
HUF
EUR
EUR
+36 70 616 9077
Facebook profilTwitter profilPineterest profil

Nem mindegy, hogy miben alszik a kicsi: a gyerek ágynemű

gyerek ágynemű, gyerek hálózsákGyerek ágyneműből többféle is kapható, ezért sem egyszerű eldönteni a kezdő szülőknek, hogy melyiket vásárolják meg a kicsinek.

A gyerekek, babák első éveiben az alvásnak meghatározó szerepe van. A fejlődésben lévő kis szervezet megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés nélkül nem tud egészséges maradni. A kiságy körültekintő kiválasztása mellett az ágynemű beszerzésére is ugyanolyan hangsúlyt kell fektetni.

Milyen legyen az ágynemű anyaga?

Az ágynemű használata a gyerekeknél sokkal hangsúlyosabban van jelen, mint a felnőtteknél. A kicsi babák még szinte az egész napot végigaludják, kisebb nagyobb megszakításokkal. A nagyobbaknak is szüksége van az éjszaki alvás mellett szundikálásra. A gyerekeknek tehát fontos a szükségleteikhez igazodó, minőségi textilt biztosítani.

A tisztán műszálas, mesterséges anyagokat jobb, ha hanyagolja, mert a szintetikus változatok csak rontják a gyerekek komfort érzetét. A gyerekeknek nem véletlenül van bababőre, finomabb, érzékenyebb, vékonyabb a felnőttekénél. Ennek megfelelően kell puhább tapintású anyagokkal körbe venni a kicsiket.

gyerek ágynemű, gyerek hálózsák

Részesítse előnyben a természetes változatokat, tehát a pamut tökéletesen megfelel. A pamut anyag nem csupán könnyű és jól eső tapintású, de légáteresztő és nedvszívó tulajdonságai miatt nem izzad meg a gyerek alvás közben. Fontos a könnyen mosható, gyorsan száradó jellemző is, hiszen gyakran kell majd mosni az első években.

A pamut mellett szóba jöhet a biopamut, ami mentes minden mérgező anyagtól. Jó választás a puha és meleg flanel, de a krepp is, ami amellett, hogy szintén lágy tapintású, még vasalni sem kell.

Milyen legyen az ágynemű típusa?

A paplanhuzatok záródására is gondot kell fordítani. A gombok, patentok szóba sem jöhetnek, hiszen ha meglazul a cérna, a kicsi könnyen lenyelheti őket. A zipzár érdes felülete könnyen horzsolást okozhat, de akár be is csípheti a gyerek bőrét, ebből maximum rejtett változat kerülhet a gyerek ágyneműre.

Az ideális az, ha a legújabb változat, a hajtogatott, illetve bújtatható huzat kerül a paplanokra, párnákra. Kényelmes, balesettől mentes álmot biztosít a kicsinek.

gyerek ágynemű, gyerek hálózsák

A paplan nem az egyedüli képviselője a gyerek ágyneműknek. A takarók szintén a gyerek ágyak alapvető kiegészítői. Színes, puha, mesefigurás a legjobb választás. Legyen belőle a fiókban vastagabb és könnyedebb anyagú is, amiket évszak szerint lehet váltogatni. A takaró kis helyen is elfér, illetve alváson kívül utazáshoz, napvédelemre is ideális eszköz.

Végül ne feledjük a gyerek hálózsákokat sem. Ezek a vastagabb anyagból készült, fejrésszel is kiegészített, zipzárral, patenttal zárható ágyneműk elsősorban a kisbabáknak készültek. Egy hálózsákban a kicsi nem tud forgolódni, minden oldalról védve van és kellemes puhaság veszi körbe, miközben az igazak álmát alussza.

A totyogósokra is készül hálózsák, amit le sem kell venni, mert tartja magát a vállakon és a csöppségek ide-oda tipeghetnek benne a szobában.

Milyen legyen az ágynemű mérete?

A legkisebbeknek a standard paplan, illetve huzat méret a 80 x 100 centiméteres, a nagyobbaknak a 90 x 140 centiméteres, míg a kisiskolásoknak a 140x200 centiméteres paplanok ajánlottak.

A babatakaró önmagában is elegendő, a kiságyban még nincs szükség párnára. A kisbabáknak 2-3 ágynemű szettre lesz szükségük. 

Természetesen van jelentősége a mintának és a színnek is. Ahogyan a babaszoba, gyerekszoba berendezése, falai és dekorációja is tükrözi, hogy kinek készült, az ágynemű is legyen vidám, színes. Ilyen terméket az online áruházunkból egyszerűen tud vásárolni. 

Téli ruhák ideje: gyerek pulóverek és kardigánok

gyerek pulóver, gyerek kardigánElérkezett a gyerek pulóverek és a forró kakaók időszaka. Mi lapul a gyerekszoba szekrényében és mi az, ami még hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a téli ruhatár?

A gyerekek öltöztetése nyáron és télen is egy külön kihívást jelent a szülőknek. Egyrészt a babákat hajlamosak túlfélteni az anyukák és kétszer is meggondolják, hogy mit adjanak rájuk egy egyszerű sétához is, másrészt a totyogósokat külön kaland beleimádkozni egy ruhába.

Hidegben mibe öltöztessük a kicsiket?

A babák öltöztetésénél aranyszabály, hogy nem úgy viszonyulnak a hideg időjáráshoz, mint a felnőttek. Természetesen mi, felnőttek is alaposan felöltözünk, ha mínuszban lépünk ki az utcára, de a babák könnyebben megfáznak. A megoldás, ha mindig eggyel több ruharéteg kerül rájuk, mint amennyit saját magán elegendőnek érez a szülő.

gyerek pulóver, gyerek kardigánA kicsi babák a babakocsiban vagy hordozóban fekszenek, nem igazán mozognak és így könnyeben meg is tudnak hűlni. A totyogósok már mennek megállás nélkül, őket nem kell annyira bebugyolálni, de fontos a következetes öltöztetés.

A sapka, sál, kesztyű, kezeslábas, harisnya, kisnadrág és pulóver a téli szett állandó elemeit jelentik. Azonban figyelni kell arra is, hogy a túl sok réteg hatására a gyerek mozgás közben könnyen kimelegedhet. 

A benti hőmérséklet a kicsik számára húsz fok felettinek felel meg. Ha ennél kevesebb van, mindenképpen kapjon pulóvert, kardigánt a gyerek. Amikor odakint igazán hidegre fordul az idő, a legkisebbeket már ne vigyük ki a mínuszba. Számukra az igazán hideg már mínusz hat foknál kezdődik.

Figyelembe kell venni a gyerekek, a babák öltöztetésénél, hogy szeles időben a hőérzet megváltozik és hidegebbnek érződik az időjárás.

A pulóvert, kardigánt a kisebbek is hordhatják?

gyerek pulóver, gyerek kardigánA gyerekeknek készült téli darabok abban különböznek a felnőtt ruhadaraboktól, hogy a gyártók nagyobb figyelmet fordítanak a kényelemre. A gyerekek egyébként is szeszélyesek tudnak lenni, sokszor nehéz őket öltöztetni. Gyakran tiltakoznak a szúrós, szűk, a bőrüket kidörzsölő vagy túl merev tartással rendelkező ruhadarabok ellen.

A pulóvereket, kardigánokat viszonylag egyszerű ráadni a gyerekekre. A kicsik örömmel viselik ezeket a téli holmikat, ha azoknak a kiválasztásánál figyel pár dologra a szülő. A horgolt vagy kötött holmi ne szúrós fonalból készüljön, amilyen például a moher vagy a gyapjú.

A pulóver anyaga ne csak puha, hanem rugalmas is legyen. Kerülje a túlságosan bolyhosodó szálakból készült téli holmikat, mert ezek nem túl hosszú életűek és a kicsik orrába, szájába is kerülhetnek a fonal bolyhok.

Nem túl ideális a világos szín, se benti, se kültéri viseletnek. Gondoljon arra, hogy mi minden hagyhat nyomot a pulóveren! A fonalból kötött, horgolt gyerekholmikat nehezebb tisztítani, a mosógépnek a kímélő programjai pedig nem fogják nyomtalanul eltávolítani a padlón, evés közben összeszedett foltokat.

A gyerek pulcsik és kardigánok fiúknak és lányoknak is megvásárolhatóak a babaruha és gyerekruha webshopunkban. A hideg már beköszöntött, de ha van, ami még hiányzik, akkor gyorsan meg tudja rendelni online! Egy kis sapka, vastagabb nadrág, kötött pulóver vagy egy pár meleg kesztyű minden egy áruházban megtalálható.

A márkás, divatos, kényelmes és sokáig hordható ruhák, kiegészítők nagy választéka várja a vevőket nem csak télen, egész évben! Érdemes nyitott szemmel járni és rendszeresen végignézni a gyerekruha kínálatunkat, mert mindig akadnak kedvezményes áron kapható termékek. Szívesen látjuk, akár saját gyermekének, akár ajándékozás céljából szeretne ruhácskákat, kiegészítőket beszerezni.

Mikor és milyen gyerek harisnyát kapjon a kicsi?

gyerek harisnya, gyerek leggingsAz ősz, a tél, de a tavasz is a gyerek harisnyák ideje. A kisgyermekek ruhatárának fontos kiegészítőjéről van szó. Fiúk és lányok is viselik, ha hűvösre fordul az idő.

A gyerek leggings a harisnya lábfej nélküli változata. Ugyanolyan hasznos, de inkább a nagyobb gyerekekre szokás ráadni. A leggings melegebb időben önmagában, zokni nélkül, egy kis szandállal és ruhácskával kiegészítve átmeneti viseletként is megállja a helyét. A nagyobbacskák zoknival, pulóverrel is felvehetik, ennek köszönhetően kiválóan kombinálható szinte mindennel a legtöbb évszakhoz igazítva.

Mikor jön el a harisnya ideje?

gyerek harisnya, gyerek leggingsÖrök dilemma, főleg egy kezdő szülő számára, hogy mikor, mennyi ruhát adjon a gyermekére. Állandóan ott motoszkál a fejében a kérdés: vajon nincs e túlöltöztetve a gyerek vagy éppen nincs e túl kevés ruha rajta? Fázik vagy inkább melege van? Érdemes észben tartani, hogy a pici babák, totyogósok öltöztetésénél, hidegben eggyel több rétegre van szükség, mint amennyi a szülőn van.

A nagyobb gyerekek már szóban is ki tudják fejezni, ha fáznak vagy melegük van. Nekik a harisnya alapdarab, csak győzze feladni rájuk a szülő. Más, ha a pici a gyerekkocsiban pihen békésen és az is más, ha az öt éves megvadulva köröz a játszótéren és nem hajlandó szót fogadni a kétségbeesett szülőnek.

A kettő és négy éves kor közötti kicsikkel sokszor nem könnyű, az öltöztetés kész kálvária. A dackorszak, amit ebben az időszakban a gyerek és a szülők is átélnek, valódi megpróbáltatás és türelempróba az egész családnak és a környezetének is. Mindenki tudja, aki próbált már egy négy évesre rárimánkodni ruhát, hogy ennél vannak könnyebb feladatok is a világon.

Az újszülöttek is kaphatnak már harisnyát, ezért a baba érkezése előtt már érdemes a ruhácskák mellé ilyen ruhadarabokat is összeválogatni a baba kelengyébe. A kicsik nyugodtan rugdalózhatnak, kúszhatnak mászhatnak egy szál harisnyában is otthon. A séták alkalmával szintén praktikus választás a gyerek harisnya. A réteges öltöztetésnek több előnye is van. Kint is bent is lehet a gyerek, ha kell, akkor lehet vetkőztetni vagy visszaöltöztetni játszóterezéshez, a benti játékhoz.

Milyen harisnyák készülnek a kicsiknek?

gyerek harisnya, gyerek leggingsA gyerek harisnya alapvetően egy praktikus ruhadarab, ennek megfelelően a hétköznapi, strapabíróbb anyagból készült változatokból nagyobb a kínálat. Kisfiú és kislányoknak szánt változatban is elérhető. Ezeket a harisnyákat általában pamutból vagy frottírból készítik, színes és mintás, könnyen mosható változatban.

A másik típus természetesen az alkalmi harisnya, amit a nagyobb kislányok kapnak. Az iskolai ünnepségek, karácsonyok, családi születésnapok vagy a keresztelők és esküvők kedvelt kiegészítője a nejlon harisnya.

Fontos, hogy a gyerekeknek szánt harisnyák legyenek egyszerre kényelmesek, vidámak és erősek is. Érdemes figyelni tehát az összetételt és olyan terméket vásárolni, aminek nagyobb az elasztán tartalma. Az elasztánnal gazdagított pamut harisnyák rugalmasabbak, emiatt tartósabbak is. A kicsik is jobban érzik bennük magukat séta, játék közben.

A gyerekruhákat forgalmazó webáruházunk kitűnő választás akkor is, ha réteges öltözködéshez szeretne gyerek harisnyákat és gyerek leggingseket vásárolni. A kisebbek és a nagyobbak, kislányok és kisfiúk számára is van választékunk, hétköznapokra vagy ünnepi alkalmakra is.

A termékeink kedvező áron megvásárolhatóak, divatos színekben, vidám mintákkal. Külön vagy együttesben is kapható harisnya a termékválasztékunkban. Készüljön a hideg időre, de ne feledkezzen meg a többi évszakról sem! A nyár kivételével mindig jól jön a harisnya!

Milyen babatakaróba burkolja a picit?

babatakaróA kicsik első hetei, hónapjai az alvással telnek. Egy meleg és puha babatakaró a babakelengye pótolhatatlan darabja.

Az újszülötteknek napi 16 óra alvásra is szüksége van az első hónapokban. Telnek a hónapok, de még a 18 hónapos baba is közel 14 órát tölt egy nap alvással, persze nem egyhuzamban, hanem kisebb-nagyobb részletekben. A piciknek rengeteg pihenésre van szüksége a fejlődéshez, na és a frissen született babák idegrendszerét még gyorsan lefárasztja a sok-sok új inger is, amit a világból kapnak.

A babák nappal és éjszaka is több órát töltenek alvással, megszakítva  pihenést evéssel. Fél éves korukra az éjszakai alvásidő megnövekszik és a baba egyre több időt tölt ébren nappal. A jól alvó baba minden szülő álma, de persze a picitől függ, hogy milyen ritmusban telnek majd a napok, az éjszakák. 

Néhány előkészületet azért minden szülő megtehet annak érdekében, hogy a baba minél könnyebben tudjon álomba merülni. Fontos minél jobban ragaszkodni egy olyan rutin kiépítéséhez és megtartásához, ami a baba napjait rendszerbe tudja foglalni. A fürdetés, altatás nagyjából ugyanabban az időben történjen. A zavartalan környezet segít a kicsinek elszenderedni, a lágy fények, a csend és a puha babatextilek is támogatják a békés, sokáig tartó alvást.

A polár babatakaró tulajdonságai

Polár babatakaróA babatakaró lesz a pici ágyának, alvásának egyik főszereplője. Évszaktól függetlenül mindig jó, ha van a közelben valamilyen textil, amivel be lehet takarni a babát. Természetesen a téli és a nyári hónapokra nem ugyanazt a takarót kell elővenni.

A polár anyagból készült takarók például kiválóan megfelelnek a hűvösebb napokra. A polár anyagot nem véletlenül használják sok mindenre, sport ruházattól, lakástextilen át a gyerekruhákig. Kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a legkisebbeknek is készülhet belőle takaró.

A polár anyag melengető, puha, a tapintása kellemes az érzékeny bababőrnek is. Nem rejt magában veszélyt, mert nem szálazódik, nem foszlik, de még csak nem is szöszöl. A baba nem fogja lenyelni vagy belélegezni a takaró szálait. Egyszerre meleg és puha, könnyű és légáteresztő képességgel is bír. Könnyen kezelhető, mosható anyag, a babaszoba alapdarabjának számít egy ilyen takaró.

A pamut babatakaró tulajdonságai

Pamut babatakaróA pamutszövet anyag a melegebb napokon védi a kicsit, de nem melegít feleslegesen. A növényi, természetes eredetű pamutszálakból szőtt takaró gyapotszálakból készül. Csodásan légáteresztő, nem engedi megizzadni a babát, ehhez hozzájárul a nedvszívó képessége is. Légiesen könnyű, szinte észre sem lehet venni a súlyát.

Mivel természetes anyag, a pamutból gyártott babatakaró biztosan nem fog kiütéseket vagy zavaró irritációt okozni a pici érzékeny bőrén. Az alvás édes, zavartalan és pihentető lesz egy ilyen takaró alatt minden órában.

Jó hír, hogy nemcsak könnyű és természetes, még tartós is a pamut, így bírja a mosást, amire a babaholmiknak meglehetősen gyakran van szüksége.

Az ideális takaró tehát antiallergén, vegyszermentes, természetes anyagú, sokoldalúan használható a sétáktól a játékon át az alvásig. Jól kezelhető, tartós és kis helyen is elfér, ha utazni kellene vele. A klasszikus méret jó választás, de hasznos lehet picit nagyobb változatban is beszerezni.

A babaruhákat és babaholmikat forgalmazó webáruházunkban piciknek tervezett takarók is megtalálhatóak nagy választékban. Színes, puha és mindent tud, amire a kicsinek szüksége van a pihentető alváshoz, a fejlődést támogató szunyókáláshoz. Újszülötteknek, nagyobbacskáknak rendeljen online új takarókat kedvező áron!

Kisfiú és kislány kabátok és mellények a nátha szezonra

A kisfiú és kislány kabátok, mellények az őszi időjárás alapdarabjai. Minden csöppség ruhatárában ott a helyük, különben nátha lesz a vége.

Az ősz nemszeretem velejárója a nátha

kisfiú kabátA kicsi babák, gyerekek szervezet még nem elég erős egy felnőtt immunrendszeréhez képest. Ez azt jelenti, hogy könnyebben betegszenek meg és azt is, hogy egy betegségre képesek érzékenyebben reagálni. A gyerekek fejlődésben lévő immunrendszere fokozott védelmet igényel. A nátha a csapadékosabb időjárás, a hidegebb évszakok réme, ami nem kíméli a felnőtteket és akár sorozatban támadja a piciket. 

A nátha a kevésbé szerencsésebbek vagy felkészültebbek számára akár évi tíz-tizenkettő kellemetlen betegséget is jelenthet, ha a kicsikről van szó.

Természetesen a forró italok, a vitaminok sokat segítenek a folyós orr, a krákogó hang és a fájós fej távol tartásában, de a megfelelő öltözködés is a betegségek megelőzésének egyik hatékony eszköze.

A valóban hatásos védekezés csak az lenne, ha a gyermek nem hagyná el a szobáját, de ez nem működőképes megoldás. Csökkenteni kell a kockázatokat, figyelni a kézmosásra, vitaminpótlásra és a réteges öltözködésre.

Mit viseljen a gyermek az átmeneti évszakban?

kisfiú kabátA megfázás szezonja már szeptemberben beköszönt és egészen márciusig kitart. Az időjárás ez alatt az idő alatt hűvös, hideg, borongós, nyirkos, esős, fagyos és szeles is lehet. Szülő legyen a talpán, aki mindenre fel van készülve, amit az ősz, tél, tavasz csak hozhat.

Természetesen nem kell elzárni a gyermeket a külvilágtól. A legtöbb gyermek egyébként sem tud egy helyben ülni, amikor a szabadban annyi izgalmas szórakozás kínálkozik. A szoba száraz, fűtött levegőjét amúgy is ellensúlyozni kell a friss levegővel, minden nap kimenni egy kicsit a szabadba.

A gyerekek a kinti séta, játék közben viseljenek kabátot, pulóvert, de kaphatóak szép kislány mellények és kisfiúknak tervezett változatok is. A lényeg a rétegesség, amit nem jó túlzásba vinni se, mert a gyermek csak megizzad és könnyebben megfázhat. A cél az, hogy ne fázzon, de nem is melegedjen ki a baba az autóban, babakocsiban vagy a játék közben.

kislány kabátAz igazán piciket eggyel több rétegbe érdemes felöltöztetni, mint a totyogósokat, mert ők még csak a babakocsiból nézelődnek, könnyebben elkezdhetnek fázni. A rohangálásban világbajnok kicsik kapjanak egy átlagos őszi napon, amikor a hőmérséklet 10-15 fok körül van, nadrágot, pólót, hosszú ujjú felsőt és kabátot.

Az egy éven aluli gyerekeknek tervezett kislány és kisfiú kabátok puha anyagból készülnek, patentos záródással és bélelt változatban. A nagyobbaknak már lehet cipzáros, vízlepergetős anyagból készült ruhadarabjuk is. Minden gyerek kabát hasznos kiegészítője a kapucni, ami véd a széltől, hidegtől is, megóvja a huzattól a fülecskéket.

A kislány és kisfiú mellények a melegebb időben vagy szobában viselhetőek. Hasonlóan a kabátokhoz, bársonyos anyagból készülnek, béléssel, gumis derékkal és bőrbarát, mosható anyagból.

Az átmeneti évszakok, az ősz és a tavasz jóval több ruhát, kiegészítőt igényelnek, mint a nyár. A réteges öltözködés szabályai a kicsikre is vonatkoznak, az ő ruhatárukat is így kell összeállítani a szülőknek. A gyerekruha webáruházunkban a vásárlás nem igényel sok időt. Egyszerűen válassza ki és szerezze be a kabátokat, harisnyákat, nadrágokat, kis kardigánokat online és vásároljon be egy füst alatt!

A márkás, bőrbarát, vidám ruhácskák és kiegészítők megérkeznek, mire eljön az idő és a játszótérre, napi sétára már nátha biztos öltözetben kell elindulni a picikkel.

Mit visel a pici: a baba body hidegebb és melegebb időben is előkerül

A baba body az egyik első számú eleme az újszülöttek kelengyéjének. Van belőle patentos, gombos, ujjatlan és ujjatlan baba body is.

Mi a baba első ruhácskája?

baba bodyA kismamák már jóval azelőtt elkezdenek készülődni az apukákkal a baba érkezésére, hogy közeledne a nagy esemény. A babákat kész szobával, hiánytalan babakelengyével, na és bababiztos otthonnal várják. Különösen az első gyermek megszületése jelent óriási kihívást azoknak a szülőknek, akik még csupán a gyerekvállalás döntését hozták meg. Az érkező picinek mindent szeretnének megadni, de sokszor azt sem tudják hol kezdjék és mindig ott lebeg a kérdés: vajon jól csinálom?

A babák öltöztetése egy lényeges kérdés az első perctől fogva. A kicsik sokkal érzékenyebbek, mindenre intenzívebben reagálnak, mint a nagyobb gyerekek, illetve a felnőttek. A szülők gyakran kérdezgethetik maguktól, főleg az első hetekben, hónapokban, vajon túl sok a ruha a kicsin vagy éppen túl kevés?

kisfiú bodyA kicsi babák az első hónapokban ugyanazt a ruhadarabot viselik. Kezdetben rugdalózót, majd pedig baba bodyt. A kisfiú body és a kislány body is ugyanazt a praktikus fazont nyújtja a csöppségeknek. A body a rugdalózó ujjatlan változata, illetve lábatlan változata. A body alsó részén két nyílás hagyja szabadon a lábacskákat, de az ujjatlan mellett készülnek rövid vagy hosszú ujjú változatok. Ezeket ki lehet egészíteni időjáráshoz illően nadrágocskákkal vagy harisnyákkal is.

Az alap babakelengye mindenképpen tartalmazzon néhány bodyt is, évszaknak megfelelően. A baba gyors öltöztetése, kényelme ezekben a holmikban biztosított leginkább.

Melege van a babának?

A babák még nem tudják szóban közölni, ha fáznak vagy éppen túlhevültek. A testhő váltakozására a szülőnek kell figyelni, olvasni a jelekből és a baba igényeit figyelembe venni. Érdekes dolog, hogy a kicsi korában túlöltöztetett baba felnőttként valószínűleg fázós lesz. De mégis mennyi a túl sok vagy a túl kevés ruhácska? A gyakorlott anyukák tudják, hogy a kicsiket hidegben jobban fel kell öltöztetni, a felnőttek öltözködéséhez képest egy plusz réteg mindig jól jön.

Mi a helyzet nyáron, amikor már meleg van? Ilyenkor jön el az ujjatlan baba bodyk ideje, de persze nem a tűző napon! A picik hőháztartása még fejletlen, tehát melegben is gyorsabban felhevülnek. A vékony, jól szellőző, világos holmikat részesítse előnyben a szülő. A több ruharéteg jól jön, hiszen jöhet egy eső vagy klimatizált helyiségben kell várakozni. Az ujjatlan babaruha szobában, átlagos hőmérsékleten viszont tökéletesen elegendő. Ha nagyon meleg van, a pelenka önmagában ideális, a baba is jobban érzi magát benne, szabadabban mozog.

kislány bodyAz a baba, akinek melege van, érezhetően forróbb bőrű, a tarkója megizzad és nyűgösebb, sírósabb is lesz vagy épp ellenkezőleg, elpilled, kipirosodik az arcocskája. A baba tarkója egy jó kiindulópont, ha meg akarja nézni a szülő a baba testhőmérsékletét. A forró vagy hűvös bőr ezen a területen eligazít abban, hogy nincs e túl melege a kicsinek vagy nem e fázik éppen. A lábak és kezek hőmérséklete becsapós, mert a piciknek általában még hidegek ezek a testrészeik. Láz esetén fordulhat elő a forróbb bőr a babánál. A fázós baba bőre sápadtabb, márványosabb, szájacskája lilásabb színezetre vált.

Baba bodyk fiúcskáknak és kislányoknak több méretben és fazonban. Ilyen ruhácskákat kínálunk pénztárcabarát áron, teljesen új állapotban. Amit a kicsi csupán néhány hétig visel az is legyen elsőosztályú, mert hatással van a pici kedélyére, közérzetére. Ha a baba boldog, a szülő is boldog.


Gyerek alkalmi ruha az esküvői szezonra

gyerek alkalmi ruhaA gyerek alkalmi ruhák ideje nyáron jön el igazán. Számos programra lehet hivatalos a család, amin a kicsiknek is illik szépen felöltözve megjelenni.

A kislány alkalmi ruha és a kisfiú alkalmi ruha kínálat talán nem annyira változatos, mint a felnőtteknek szóló, mégsem biztos, hogy egyértelmű, mibe öltöztessük a gyereket. A babák és a totyogósok is kaphatnak olyan öltözéket, ami eltér a hétköznapi ruhácskáktól.

Esküvő gyerekkel, de milyen ruhában?

Minden nyár bővelkedik esküvőkben, eljegyzésekben, amiknek a többségére a gyerekek is meghívást kapnak. A legtöbb esküvőn már lazábban veszik a megjelenést, de vannak olyan események is, amiken szigorúan ragaszkodnak a pár által megtervezett dress code-hoz. Esküvője válogatja, hogy az esemény stílusához illő megjelenés kötelező e vagy pedig a vendégekre van bízva, hogy miben jelennek meg az alkalomhoz.

kisfiú alkalmi ruha

A gyerekek sem jelentenek kivételt az öltözködés alól, nekik is illik szépen, divatosan öltözve megjelenni. Amennyiben a szülők nem akarják a  babákat otthon hagyni, a legfontosabb, hogy kényelmes, időjáráshoz igazodó ruhácskát kapjanak, amiben jól érzik magukat. A baba komfortérzete ugyanis kihat a kedvére és a jelzéseire is, így nem kell attól tartani, hogy a legrosszabb pillanatban fog méltatlankodni, mert melege van vagy éppen fázik.

A totyogós korúak már kaphatnak kis nadrágot, inget ruhát. Az óvodások, kisiskolások számára több ruhadarabból lehet válogatni, mint amik a totyogósoknak készülnek. A több részes szettek mellett a szandálok, lapos talpú cipők is szóba jöhetnek. A kisfiúk nadrágtartót, nyakkendőt, sapkát viselhetnek, a kislányok hajdíszekkel, kistáskával is megjelenhetnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a gyerekek nem felnőttek, azzal jár  a legjobban mindenki, ha a kicsiket a koruknak megfelelően öltöztetik. A gyermek érezze jól magát, mozogjon szabadon, ne a feszengésről szóljon a számára az esemény.

Habár a gyerekek még sokkal nehezebben viselik a kötöttségeket, mégsem viselhetnek akármit, amihez kedvük van. Érdemes ragaszkodni a hosszú nadrághoz, a kislányoknak nagy melegben elmaradhat a harisnya.

Készüljön boleróval, zakóval, harisnyával is, ha az idő hűvösebbre fordulna, a kicsik ne fázzanak, de a kiegészítők passzoljanak ahhoz, amit viselnek. Ma sok ruhácska kapható szettben is, így nem kell keresgélni az egymáshoz illő darabokat.

kislány alkalmi ruha

Olyan ruhák kiválasztására érdemes törekedni, amik egyszerre csinosak, kényelmesek és nem képviselik a legkényesebb darabokat. Kerülje a poliésztert, a szúrós, izzadós anyagokat. Az alkalmi ruhácskák között szép számmal találhatóak fodros, habos, hercegnős darabok is. Ezeket néhány órára viselhetik a kicsik, hiszen gyönyörűek és jól mutatnak a gyerekeken, de nem érdemes egész napra szólóan viselniük.  Ha mégis ez a cél, győződjön meg róla, hogy nem szúr, nem szorít, nem dörzsöl vagy karcol a ruha anyaga.

Az sem jó ötlet, ha a legdrágább, márkás, katalógusba illő ruhácska mellett tart ki a szülő. Egyrészt ezeket a ruhákat szinte pillanatok alatt kinövik a kicsik, másrészt nem tudnak úgy vigyázni rájuk, mint a nagyobbak. Az esküvőkön nehéz elkerülni, hogy a szatén ruhácskára ne csöppenjen a levesből, a krémes, habos tortából ne landoljon egy szelet az élére vasalt nadrágokon.

A Lux Gyerekruha webáruházában minden jeles alkalomra talál ruhácskát, valamint kiegészítőket is, ha nincs mibe öltöztetni a gyerekeket. Minden egyes darab, amit az online kínálatban lát, csakis márkás, külföldről vagy helyből beszerzett gyerekruha. Az új, minőségi termékek olyan, kedvező árakon kapható ruhácskák, amikkel egyetlen szülő sem marad szégyenben. A gyerekek csinosak, divatosak és elbűvölőek lesznek bennük és még elragadó fotók is készülhetnek az eseményen.

Baba napozóban a baba nyara is kellemesen telik

baba napozóA kicsiknek a nyári kánikulában egy praktikus baba napozó jelenti az ideális öltözéket. Védje gyermekét az izzasztó hőség elől!

A babaruhák színes választéka kapható a gyerekruha boltunkban. A meggyőző ár-érték arány egy olyan terméknél is rendkívül fontos, mint amilyen a babaruha. A kicsik gyorsan nőnek, a ruhácskákat gyakran kell cserélni. A babaruha vásárlás meghatározó tevékenysége a kisgyerekes szülőknek, viszont létfontosságú a ruhák minősége is. A fejlődő, növekvő kicsik egészségesebbek, boldogabbak lesznek, ha a legjobbat kapják ruhácskákból, cipőkből is. Egy silány darab könnyen problémát tud okozni a baba normális fejlődésében, de az is elég, ha irritálja, megzavarja a nyugalmát a kicsinek.

A babák is izzadnak?

Kislány napozóAz újszülötteknek is ugyanúgy megvannak már a verejtékmirigyeik, mint egy felnőtt embernek, de azok csak fokozatosan kezdenek el működésbe lépni. Először a kisbabák feje, homloka kezd izzadni, itt történik meg a hőmérséklet szabályozás. Később, fokozatosan működni kezd a többi verejtékmirigy is, ahogyan az idegrendszer is fejlődik. Egy éves kor után alakul ki a kifejlett hőháztartás a piciknél.

A kisbabák tehát hiába rendelkeznek minden verejtékmiriggyel, még nem tudnak teljesen izzadni. Emiatt különösen oda kell figyelnie arra minden szülőnek, hogy a kicsik ne hevüljenek túl. A hőmérséklet szabályozás a túlhevülés elkerülésével lehetséges, aminek fontos felismerni a jeleit.

A babák jelzik, ha valami nem kellemes számukra, így azt is meg tudják mutatni, ha melegük van. Az ilyen baba nyűgös lesz, kipirul, a bőre melegebb, a homloka izzadt lesz, a mozgása lelassul, a légzése pedig szaporábbá válik.

A hőség az egy év alatti babákra fokozott veszélyt jelent. Nekik még gyorsabb az anyagcseréjük, ezért a folyadékvesztés gyorsabban vezet a vízháztartás felborulásához. Ügyelni kell arra, hogy a babát ne öltöztessük túl. Az izzadt, rosszul szellőző bőrfelületen még melegkiütés is megjelenhet, amire a babák hajlamosak.

Mit viseljen a baba nyáron?

Kisfiú napozóA legjobb, ha külön a nyári időszakra tervezett baba napozóba bújtatjuk a kicsiket. A napozók tulajdonképpen rugdalózók, de ujjatlan vagy rövid ujjakkal készült változatok. A napozót egészítsük ki vékony, nyári fejfedővel is, ami véd a napsugaraktól.

Ne hagyjuk a kicsit egy szál pelenkában mászni, pihenni. A biztonságos nyaralást, időtöltést az segíti, ha minél többet takar a napozó. A baba napozó készüljön könnyű és szellőz anyagból. A pamut jersey például kiválóan szellőző anyag, amiből előszeretettel varrnak babaruhákat. A babák érzékeny, finom bőrét nem bántja az ilyen alapanyagú ruhácska. A műszál tiltólistás, hiszen könnyű beleizzadni.

A világos színekkel jobban jár, mert tovább távol tudják tartani a meleget. A nap elleni védelmet mindig ki kell egészíteni a naptej használatával és az árnyékos helyeken tartózkodással. A baba tehát akkor áll készen arra, hogy kimozduljon a szabadba, ha a hővédelem és a napvédelem is teljes mértékben meg tud valósulni.

A kisfiú napozók és a kislány napozók is külföldről érkező, márkás termékek, amikben a babák igazán jól fogják magukat érezni. Az online rendelést követően, napokon belül megtörténik a kiszállítás, a babás nyaralás kezdetét veheti.

A baba napozó mellé egy vékony kendő mindig jól jön, amivel árnyékot lehet emelni a baba fölé, illetve légkondicionált helyen betakarni, nehogy a hirtelen hőmérséklet különbség miatt megfázzon a kicsi.

A webshopunkból megrendelhető termékekről minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk több felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén.

Milyen anyagból készüljön egy gyerek rövidnadrág?

gyerek rövidnadrágA játék kényelmes, gyerek rövidnadrágban esik a legjobban. A gyerekruha webáruházunkban a tavaszi, nyári évszakhoz talál ilyen kiegészítőket.

Mi alapján szokás új gyerekruhát választani? Sokan abba a hibába esnek, hogy csak felszínesen vizsgálják meg az olyan ruhadarabokat, mint például egy rövidnadrág. Bármennyire sok, gyönyörű színben és vidám mintával készült ruhácska sorakozik is a kínálatban, ennyi még önmagában nem elég. Nem szabad elsiklani a gyerekruha anyaga fölött sem.

A dekoratív rövidnadrág mit sem ér, ha az anyagának a tapintása nem esik jól a bőrnek és a nappalokat kényelmetlenné teszi. A kislány és kisfiú rövidnadrágok alapanyaga szintén sokféle lehet, kezdve a vászontól a farmeron át a pamutig. A műszálas anyagokat inkább hagyjuk ott a többi között és válasszunk természetes anyagból készült rövidnadrágot.

A pamut anyag, mindig jó döntés

kislány rövidnadrágA pamut örök kedvencnek számít, mert ruha és lakástextil alapanyagként is sok pozitív tulajdonsága van. A 100% pamut vászonból készült ruhadarabokat viselve nem fog annyira megizzadni a mozgékony kisgyerek. Nem véletlenül nevezik a pamutot lélegző anyagnak, mert a szövet szálak között nem reked meg a levegő. A nyári hőségben nincs fülledtség, a gyerek jól érzi magát benne mozgás közben.

 A kevert pamut anyagok is szóba jöhetnek. A pamut poliészter ellenállóbb, valamint jól mosható, a pamut flanel pedig kifejezetten téli anyag, ami extra melegséget és puhaságot tud adni, de nyári ruhákhoz nem ideális.

A pamut jersey egy rugalmas anyag fajta, ami elasztánt is tartalmaz. Kedvelt alapanyag a gyerekeknek készített ruháknak. Az ilyen anyagú gyerekruhák rugalmas, kényelmes, puha viseletnek számítanak, nem véletlenül kedvelik őket a legkisebbek is. Nem nyúlnak ki, de a gyerekek szabadon tudnak mozogni bennük játék, futkározás, fára mászás közben is.

Létezik olyan pamut jersey anyag is, ami száz százalékos pamut tartalommal bír. A kevert szálas változat igazi favorit, ha a szellős, nyári ruhadarabokhoz kell anyagot választani. A pamutvászon hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mert amellett, hogy természetes anyag, könnyen lélegzik.

kisfiú rövidnadrágEgy kisfiú vagy kislány rövidnadrághoz a felnőttek számára megszokott anyagok, mint a farmer nem igazán előnyösek. A farmer túl vastag, kényelmetlen, ne csodálkozzon a szülő, ha a gyerek nem szívesen veszi fel.

Az ízlés csak az egyik szempontot jelenti  a választásnál, ez is fontos, de ne feledkezzen meg a gyermek komfortérzetéről se. A minőségben viszont nem ajánlott rizikót vállalni, hiszen a gyerek közérzete a tétje.

Miért elégedne meg egy rövidnadrággal, amikor ugyanabból a jó tulajdonságú anyagból a nadrághoz illő felsőt is tud vásárolni? Ismerkedjen meg a gyerekruha webshopunkban kapható kétrészes együttesekkel is. A kisfiúknak és a kislányoknak is van színes, mintás együttesünk. A pólóból és shortból álló kétrészesekben egy hétköznapi játszóterezés vagy a családi nyaralás is élvezetes tevékenység lesz.

A gyerekrövidnadrágok minőségi, külföldről érkező termékek. A derekuk praktikusan gumival húzott, ennek köszönhetően a gyerekek egyedül is fel tudják venni őket. Nincsenek gombok, cipzárak, ami nyomnak, karcolnak játék vagy pihenés közben. A felsőrészek legtöbbje patentos póló, amit gyorsan az izgő-mozgó gyerekekre lehet adni. A felsők rövid ujjú, ujjatlan vagy hosszabb ujjal készült ruhadarabok divatos színekben és mesés mintákkal.

Az aktuális évszakhoz illő ruhát online tud rendelni, ha a Lux Gyerekruha webshopjába látogat. Az itt kapható termékekről nyugodtan érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén! 

Baba napozók és a napozás: mit szabad és mit nem?

baba napozóA napozás mást jelent a kicsiknek és mást a nagyoknak. A legkisebbeknek a baba napozó viselése kötelező!

A nyártól elválaszthatatlan program a napfürdőzés. A napozás jól eső tevékenység a hosszú és hideg tél, a szeles, változékony tavasz után. A melengető napsugarak simogatása alatt kellemesen ellazulunk, feltöltődünk boldogsággal és bronzos barnára sül a bőrünk. Ahogyan annyi kellemes dolgot, úgy a napozást sem szabad túlzásba vinni. Az UV sugárzás jelenti a napozás ártalmas oldalát. 

A napfény egyszerre éltet és kárt is okoz

Kislány napozóA bőrben ugyanis rákos elváltozásokat tud okozni, ha túl sokáig érik az UV-B sugarak.

A bőr melanint termel, ami az UV sugarakat el tudja nyelni és hőenergiává alakítja azokat, így óvja a bőrt a károsodástól. A melanin termelést ráadásul fokozza a napfény. A fehér bőrű emberek ezért is égnek le gyorsabban, mert kevesebb a melanin a bőrükben. Ugyanez igaz a babák bőrére is, ezért érzékenyebbek a napfényre és a túl hosszú ideig tartó napozásra.

Ne szaladjunk ennyire előre, az első kérdés ugyanis, ami felmerül egy szülőben, az az, hogy mikortól mehet a baba napra? Mikor lehet elővenni a  baba napozót és napfürdőztetni a kicsit? Először is nem szabad egy kalap alá venni a téli és a nyári időjárást. Hidegben jól felöltöztetve, rövidebb sétákra már ki lehet merészkedni a levegőre egy újszülöttel is. A napfényes, melegebb időszakokra más vonatkozik. Egy éves kor előtt a babát ne tegye ki nagy melegnek és erős napfénynek, kerülje a legmelegebb órákat vagyis a 11 és 15 óra közötti időszakot. Három hónapnál fiatalabb babákat egyáltalán ne érje sok napfény.

Vigyázz, kész, nyaralás

kisfiú napozóA színes, vidám kislány napozók és kisfiú napozók önmagukban nem elegendőek egy nyaraláshoz. Készítse fel a babát, óvja fokozottan a  bőrét és a kicsi egészségét!

Jó tudni, hogy a baba bőre a legérzékenyebb és a legvilágosabb, ami azt jelenti, hogy naptej és árnyék nélkül már három perc leforgása alatt leéghet. A napozó tej használata egy másik központi kérdés. Egy éves kor előtt nem is ajánlott bekrémezni a baba bőrét napvédő krémmel. Mit tegyen az egy évet még be nem töltött babával, ha nyaralni indul a család? Öltöztesse olyan napozóba, ami minél jobban fedi a bőrét és biztosítson mindig árnyékot a kicsi fölé.

A baba napozó akkor ideális, ha szellősebb, a szabása pedig kényelmesebb, mint a hagyományos baba bodyké. A túl szoros body nem tud megfelelően szellőzni, a baba megizzadhat és meleg kiütések is kialakulhatnak rajta. A baba napozó lehet rövid ujjú vagy ujjatlan is. A napozó alapanyaga légáteresztő, könnyű, természetes anyag legyen, például pamut, ami nem irritálja még azon kívül is a baba érzékeny bőrét, hogy a napon tartózkodik egy keveset. Válasszon világos színeket, amik kevésbé melegítenek! A napozót egészítse ki kis karimás nyári sapkával.

A nagyobb babáknak baba készítményeket, minél természetesebb összetevőkből álló naptejet válasszon. A dobozon lévő utasítások és a faktorszám alapján ismételje meg a naptej használatát. Tehát csak óvatosan a D vitamin gyűjtésével, mindenben tartsa szem előtt a baba egészségét!

A babáknak és kisgyermekeknek szóló kínálattal várja a webáruházunk az anyukákat, apukákat, ajándékra vadászó rokonokat és barátokat. A gyerekruha webshopban újszülötteknek és nagyobbaknak is akad minden évszakra ruhácska és kiegészítő, méghozzá új és minőségi, külföldi márkás modell. Szívesen látunk minden gyerekruha vásárlót, aki szeret nézelődni, de az online vásárlás előnyeit is ki akarja használni. A vásárlóknak mindenben a rendelkezésére állnak a kollégák, akiket a megadott elérhetőségeken tudnak felkeresni a kérdéseikkel és az észrevételeikkel.

Mielőtt a baba járni kezd, kocsicipőt adjon rá!

kocsicipő

A kocsicipő a babák egyik első lábbelije. A webshopunkban kitűnő ár-érték arányú, külföldről érkező, márkás cipőcskék várják a vásárlókat. 

A baba kelengyék összeállítása már azelőtt megkezdődik, hogy a kicsi megszületett volna. A kék vagy rózsaszín, édesebbnél-édesebb rugdalózók, babatakarók és cipőcskék is ott sorakoznak a babaszobában, várva, hogy végre eljöjjön az idejük. A cipőcskéket előszeretettel ajándékozzák a szülőknek a barátok, rokonok, pedig a babának csak később lesz szüksége rájuk.

Cipőt a babára? Mikor és milyet válasszon?

lány kocsicipőMikor kell valójában megvásárolni a baba első, igazi cipőcskéjét? A babák csontozata, így a lábfejé is, az első kettő életévben nagyon rugalmas. A csontok itt még inkább porcok, amik később fognak megkeményedni és csontok válnak belőlük. A láb boltozata is sima, nem pedig homorú, mint a felnőtteké. Amint a gyermek feláll és elkezd járni tanulni, a lábak fejlődése is felgyorsul.

A járni tanulás korszakát megelőzően nem is szabad igazi babacipőbe bújtatni a kis lábacskákat, mert cipő nélkül a meztelen babalábak szabadon tudnak fejlődni. A kúszó-mászó, felállva kísérletező babák ráadásul intenzíven használják a lábukat. A baba akkor tud  megfelelően fejlődni, ha szabadon és mezítláb, mindenféle felületen használja a baba. A mezítlábas közlekedés füvön, padlón, homokban, egészségesen fejleszti a kicsik lábát. Addig, amíg nem érik el a cipős kort, elég csak puha talpú mamuszt adni rájuk, illetve babazoknikat.

Kocsicipő a legkisebbeknek

fiú kocsicipőAz igazi babacipőket megelőzően a baba zoknit vagy kocsicipőt visel. A kocsicipő tulajdonképpen átmenet a zokni és az igazi cipő között. A cipőcske talpa rugalmas, a felső része tartással rendelkezik, de a lábbeli kényelmes és a lábakat is óvja. A kocsicipőre tulajdonképpen csak a babakocsiban töltött időben van szüksége a babának.

A cipő védi a lábacskákat hűvösebb időben és attól is, hogy utazás közben megsérüljenek. A fiú kocsicipők és a lány kocsicipők is hasonlóak, ugyanúgy a babakocsis időszakban viselik őket a kicsik. Az ilyen típusú babacipőre megközelítőleg 8-9 hónapos korig van szüksége a kicsiknek. A szín és a minta mellett azonban fontosabb a méret.

Hogyan válasszunk megfelelő méretű cipőcskét?

  • A baba lábát meg kell mérni, mindkettőt alaposan, centiméter használatával. Az ideális cipőméret körülbelül 0,7 centiméterrel nagyobb, mint a talpak belső hosszának mérete. A felnőtt mutatóujja el kell férjen a baba lába mellett.
  • A cipő anyaga legyen rugalmas, puha, hogy meg tudja őrizni a mezítlábas járás érzetét.
  • A cipőben ne érjen végig a baba lába, könnyen lehessen ráadni és levenni róla. A túl kicsi kocsicipő irritálja a baba puha bőrét, a túl nagyot pedig könnyen elhagyja.
  • A kicsi babák lábára jellemző, hogy könnyen megizzad. A kocsicipő is készüljön lehetőleg természetes alapanyagokból, mint amilyen a bőr talp vagy a textil felsőrész. A baba lába így szabadabban lélegző cipőcskébe bujtatható utazás közben.

A babaruha webáruházunkból a lány és a fiú babák számára is talál nagy választékban ruhácskát és kiegészítőket is. A babák hétköznapi kényelmét biztosítani tudja olyan, márkás darabokkal, amiknek az ára a megfizethető kategóriában marad.

A cipőcskék külföldről érkező, márkás lábbelik, amiket akár akciós áron is meg tud vásárolni. Nézzen be a webshopba gyakrabban, ha nem szeretne lemaradni a legjobb termékekről és a kedvezményes árakról!

Döntsön az egyszerűbb online vásárlás mellett anélkül, hogy bármilyen kockázatot kellene vállalnia a webáruházas rendeléssel!

Rugdalózó, amivel könnyebb a kicsik öltöztetése

rugdalozó, rugdalozó webáruházSzeretné, ha könnyebbek lennének a mindennapok? A rugdalózó nem hiányozhat a kicsi gardróbjából, rendeljen minőségi darabot!

A babák öltöztetése sok esetben nem tartozik az egyszerű feladatok közé. Az örökmozgó kicsikre nagyon nehéz ráadni a kis felsőrészeket, nadrágokat, hosszú percek is eltelhetnek, mire a szülőknek sikerül feladniuk külön minden egyes ruhadarabot.

Vannak helyzetek, amikor nem igazán van arra lehetőség, hogy a felnőttek sokáig foglalkozzanak a gyerekek öltöztetésével. Például, ha időpontra kell érkezni valahová, jól jönne olyan kényelmes opció, amivel egyszerűen, viszonylag hamar meg lehet oldani az öltöztetést.

Nem véletlen, hogy a rugdalózók az első időszakban kulcsfontosságú szerepet töltenek be a babák mindennapjaiban, hiszen egyszerűséget kínálnak. Nem kell külön bajlódni a felsőrészekkel, nadrágokkal, egyszerűen csak fel kell adni a kicsire a rugdalózót, és máris útra készen vannak a szülők a gyerekekkel.

lábfejes rugdalózó különösen jól jön a hűvösebb időszakokban, ugyanis ez esetben még a zokni körülményes feladásával sem kell foglalkozni. Rengeteg időt, energiát lehet megspórolni a praktikus ruhadarabokkal, azonban a rugdalózók nem csupán a szülőknek könnyítik meg az életüket.

A kicsik ugyanúgy fogják élvezni, hogy az öltöztetésük nem körülményes. Vannak gyerekek, akik kifejezetten nyűgösek ilyenkor, nem nagyon tűrik a hosszú műveleteket. Megéri tehát ezeket a ruhadarabokat választani, mert az egész család előnyös helyzetbe kerülhet.

Felejtse el a hosszú öltöztetést, különböző ruhadarabok kombinálását, a rugdalózó a legjobb döntés! A kínálatunkban rengeteg minőségi darabbal találkozhatnak a vásárlók, amik anyagukat, szabásukat tekintve is kifogástalanok. Rugdalózó webáruházunkból kényelmesen beszerezhetik a praktikus ruhákat a szülők gyermekeiknek. A korrekt árakról sem feledkezünk meg.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gyerek ágynemű, valóban minőségi kivitelben

gyerek ágynemű, gyerek hálózsákFordítson kellő figyelmet a gyerek ágynemű vásárlásra, így az egész család nyugodtan pihenhet az éjszaka folyamán! Kínálatunk rugalmasan elérhető.

Nagyon sok szülőnek gondot jelent az, hogy gyermekeik időben lefeküdjenek. Egyes családoknál kész tortúra a folyamat, a kicsik így képtelenek kialudni magukat, ez az állapot pedig nemcsak őket, hanem szüleiket is megviselheti.

Ha a felnőttek nem szeretnék, ha gyermekeik kialvatlanok és ezáltal nyűgösek lennének, célszerű mihamarabb kideríteni azt, hogy mi az oka a problémás alvásnak? Sokan nem gyanakodnak rá, de előfordulhat, hogy a nem megfelelő ágynemű a gondok kiváltója.

Érdemes körbenézni a kínálatunkban, ahol kifogástalan termékekkel találkozhatnak a vevők a gyerek ágynemű, hálózsák kategóriában. Maximálisan megfelelnek az elvárásoknak, rendkívül kényelmesek, felhasználásukkal garantált a nyugodt pihenés.

minőségi ágyneműk, gyerek hálózsákok alapvetően az egész család érdekeit szolgálják, hiszen a kipihent gyermekek könnyebben kezelhetők, így a szülőknek is egyszerű dolguk lesz. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Téli viselet a baba body

baba bodyA kisbabák téli ruhatára nem sokban különbözik a nyáritól. A téli baba body nagy választéka várja a babaruha webshopunkban.

A kicsi babák ruhatára nem foglal el sok helyet. Minden évszakban szükség van néhány praktikus ruhadarabra, amiben a baba alszik, mászik, utazik. Ezek apró méretű textilek csupán, mégis számtalan változat készül belőlük, ha szezonális babaruháról van szó.

A téli babaruha beszerzésekor is ugyanazt a szempontot kell kiemelni, mint a tavaszi vagy a nyári ruhácskák és kiegészítők vásárlásnál. A baba egészsége a legfontosabb és a kényelme is, hiszen a nyűgös, didergő kicsi babát nehezebb megnyugtatni.

A baba body téli változata abban különbözik az átmeneti vagy nyári évszakokban praktikus babaruháktól, hogy az anyaga vastagabb és hosszú ujjakkal készül. Kaphatóak rövid ujjú baba body-k is, de ezeket még ki kell egészíteni kardigánokkal vagy pulóverekkel. Az előnyük, hogy a babán több réteg van nagyobb hidegben jó választásnak bizonyulnak.

Ha otthoni baba viseletet szeretne vásárolni, akkor a hosszú ujjas változatot ajánljuk. Könnyebb feladni a babára, mint több réteget egymás után és természetesen levenni is egyszerűbb. A téli body anyagára most is érvényes, hogy bababarát, bőrkímélő legyen, tehát a legjobb döntés a természetes pamut. A pamut nyáron jól szellőzik, télen pedig nem engedi fázni a babát. Puha, jól mosható, tartós is egyben.

A baba body anyaga és az ujjhossza is alapvető választási szempont, de itt is ki kell térni a babaruha záródására. A kicsi babák ruházatát úgy tervezik meg, hogy a pelenkacserét megkönnyítse a ruha kialakítása. A baba body is egy ponton záródik, a body alsó részén. A baba fején áthúzva, a kezecskéit az ujjakba igazítva már csak a helyére kell illeszteni a patentokat.

A babaruha webáruházunkban kislányoknak és kisfiúknak is talál téli ruhácskákat, amiket a hideg évszakban tud használni. Őszre és télre is gondoskodjon a baba ruhatárának legfontosabb darabjairól, szerezzen be online, jó áron kapható babaholmit! Egyes termékek akciós áron kaphatóak, érdemes benézni.

Miből eszik a baba? Gyerek étkészlet a legkisebbeknek

gyerek étkészletA gyerekeknek túl nagyok a felnőtt tányérok és evőeszközök. Nekik a gyerek étkészlet való, ebből talál nagy választékot a webshopunkban.

A törékeny porcelán tányérnak vagy a nagyi sokat látott bögréjének semmi keresnivalója egy baba vagy egy kisgyermek kezében, ahogyan az éles késnek és szúrós villának sem. Helyettük vidám, színes és könnyű műanyagból készült gyerek étkészlettel terítsen meg!

A több, egymáshoz illő darabból álló készletben minden megvan, ami a baba reggelijéhez és többi étkezéséhez kell. A nagyobbak kaphatnak mesefigurás kerámia bögrét, BPA mentes műanyag, strapabíró kulacsot vagy uzsonnás dobozt is. Az egyes termékeket ugyanúgy lehet melegíteni mikrohullámú sütőben, fagyasztóban tárolni, mint a felnőtt terítéket és fertőtleníteni gőzsterilizálóban is.

A kis kések, kis villák, tányérkák és bögrék mellett alátétek is szerepelnek a gyerekeknek tervezett használati tárgyak között. Ezekből tud válogatni, ha kisgyerek számára szeretne komplett étkészletet vagy csak egy-egy darabot beszerezni. 

A baba megünnepléséhez új keresztelőruhára is szükség van

keresztelőruhaA baba életében az egyik első, nagy esemény a keresztelő. Az alkalomra illik új keresztelőruhában megjelenni kisfiúknak és kislányoknak is.

A keresztelő a babáról szól, Ő van a középpontban, így az öltözékére is figyelni kell. Keresztelőruhák kislányoknak és fiúknak is készülnek, általában a meghatározó, fehér színben. A fehér szín jelképezi a tisztaságot, a megtisztulást és a belépést az új életbe.

Nem csak a szín, az anyagválasztás is befolyásolja, hogy mennyire alkalmi a lány vagy fiú keresztelőruha. A plüss, a csipke vagy a selyem is szóba jöhet, de az egyszerűbb textilekről sem kell lemondani.

A keresztelőruha legyen tehát a hétköznapinál különlegesebb, de mégis egyszerűen feladható a babára. A baba nagyobb testvéreiről se feledkezzen meg, nekik is talál a webshopunkban keresztelőruhát a várva várt alkalomra!

A gyerekruhákat forgalmazó webáruházunkban alkalmakra, köztük keresztelőkre is  megtalálhatóak külföldről érkező ruhácskák és kiegészítők. Legyen a baba ünnepi öltözetben a keresztelőjén!

A hidegebb évszakban is szükség van a kocsicipőre

Kocsicipő, kocsicipő fiú, kocsicipő lány

A babáknak számtalan babaholmira van szüksége, ami a fejlődésüket támogatja. A kocsicipő a babakocsis évek egyik fontos kiegészítője.

Az újszülöttek és a kicsi babák számára nem felel meg bármilyen ruhácska, cipő, játék stb. Olyan holmikat adjon a kicsire, amiket a baba különleges igényeihez terveztek! A kicsik fejlődését, kényelmét és egészségét is károsan befolyásolja egy silány anyagból készült vagy rosszul megtervezett termék.

A kocsicipő azoknak a babáknak készült, akik még túl kicsik ahhoz, hogy futkározzanak és sétáljanak. A kocsicipő lányoknak és fiúknak is elérhető, színben, méretben, mintában eltérő tulajdonságokkal. A fiú kocsicipőkből és a lányoknak készült változatból is többféle megtalálható a gyerekruhát árusító webshopunkban.

A kocsicipők alapvető különbsége az utcai cipővel szemben, hogy a talpuk puha és a felső részük is kényelmes. Azok a babák, akik még nem tudnak járni, csak feküdni és ülni, nem is kell, hogy hagyományos cipőt viseljenek. Ellenben a kényelmes babakocsis utazáshoz a puha anyagból készült cipőcske már lényeges kiegészítő.

A kocsicipőnek olyan lábbelinek kell készülnie, ami nem akadályozza a baba lábát a fejlődésben. A cipőcske éppen ezért lehet mamusz újszülötteknek vagy szövet cipő puha talppal a nagyobbacska babáknak. A cipőcskék anyaga biztosítja a baba lábak számára a természetes formát, nem nyom, szúr vagy dörzsöl. Az első lépések megtételéhez is alkalmas lábbeli, ami segíti a kicsi haladását.

A kislány és kisfiú kocsicipők készülhetnek bőrből, plüssből, szövetből, tépőzáras vagy belebújós változatban. Évszakhoz tervezett anyagból, vidám színekben kaphatóak a márkás lábbelik, amikből a babák első cipőcskéi válnak.

A babaruhák és kiegészítők is megvásárolhatóak a legkisebbek számára a webáruházunkból, méghozzá márkás termékekből álló választékból. Szánjon kevesebb időt a babaholmik beszerzésére azzal, hogy az online vásárlást választja! A Lux gyerekholmik között csak elsőosztályú termékekkel találkozhatnak a vásárlók, olyanokkal, amilyeneket minden baba megérdemel.

Gyerek ágynemű és hálózsák: a kicsik pihentető alvásának zálogai

Gyerek ágynemű és hálózsákA gyerek ágynemű a kellemes, barátságos közeget, a hálózsák pedig a megfelelő hőmérsékletet biztosítja a kicsi pihentető alvásához. Keressen minket értük! 

A gyerekek számára rendkívül fontos, hogy az alváshoz biztosítva legyenek a megfelelő körülmények, mint például a számukra kellemes hőmérséklet, fényviszony, de a barátságos környezet is kulcsfontosságú. Ha minden szempontból jól érzik magukat, többet alszanak és jobban kipihenik magukat, ezért érdemes gondoskodni egy aranyos és kellemes anyagú gyerek ágynemű és egy hálózsák beszerzéséről

Sok kisgyermeknél örökös probléma a kitakarózás, ráadásul ők még alapból sokkal könnyebben meg is fáznak. A hálózsák azonban véget vet ennek a problémának, ugyanis a baba nem tudja magáról lerúgni, így garantált, hogy mindvégig be lesz takarva és védve lesz a hideg elől. Egy pihe-puha gyerek ágynemű pedig jó hatással van a pici lelkére, és más nem is kell a pihenéshez! 

Vásároljon webshopunkból Ön is, biztosítson gyermekének minden szempontból kellemes környezetet az alváshoz! Ha kérdése van, keresse bizalommal munkatársainkat! 

Kislány mellények, kabátok őszre, télre

kislány kabátok, kislány mellények

Hűvös idők következnek. Ideje elővenni az őszi sétákhoz illő gyerek holmit, kislány mellényeket, kabátokat! Rendeljen tőlünk egyszerűen!

A meleg ruhák ideje érkezett el, amikor egy puha, melegbe burkoló kabát nélkül már nem lehet kiszaladni a játszótérre vagy hosszú, frissítő sétára indulni a közeli parkba. A lányoknak, babáknak csinos őszi ruházatot kínálunk, kislány kabát, kislány mellény formájában. Színes a választékunk a legkisebbeknek szóló kabátokból és mellényekből, amikben nem fázik a kicsi a babakocsiban, utazás közben sem.

A kislány kabátok, kislány mellények szinte mindegyike kedves színben, lányos rózsaszínben készült, de vannak közöttük élénkebb árnyalatok vagy fehér, pasztell sárga színek is. A kislány kabátok és kislány mellények egytől-egyig a bőrnek kellemes tapintású anyagból készülnek, ami a legkisebbek ruháinak kiválasztásánál fontos szempont. A plüss anyag béléssel megerősítve kényelmes viselet, amit jól ki lehet egészíteni hosszú ujjú felsőkkel és így rétegezni a hideg ellen az öltözetet.

A kislányok imádni fogják a puha, kislányos színekben készült, melengető kabátokat és mellényeket, amiket kedves állatfigurák tesznek még szerethetőbbé. Könnyen a gyerekre adható, megkötős, gombos vagy patentos felsőruházatról van szó, ami több szezonra is kiváló választás. Szerezze be online a szezonális darabokat!

A gyermekruha vásárlásnak nem kell macerás feladatnak lennie, ha megtalálja azt a boltot, ahol a ruhák és kiegészítők nagy választéka várja. A mi gyerekruha webáruházunk ilyen, mert márkás, külföldről érkező ruháinkhoz kényelmesen hozzá tud jutni. Vásároljon online új gyerekruhát és legyen mindig naprakész, állítsa össze hiánytalanul gyermeke szezonális gardróbját! 

A weboldalon azonnal le tudja bonyolítani a vásárlást, a Lux Gyerekruha online boltjában. A vásárlóinknak további tájékoztatást nyújtunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén, keressen minket bizalommal! Hamarosan érkeznek az új gyerekruhák, amiket ősszel és télen is viselhet a gyermeke!

Baba rugdalózó, a praktikus ruhadarab! 

baba rugdalózóA baba rugdalózó nem hiányozhat a kicsi szekrényéből. Vásároljon gyermekének minőségi ruhadarabot, válogasson kislány és kisfiú rugdalózó kínálatunkból!

Vannak olyan ruhadarabok a legkisebbek számára is, amelyek nem hiányozhatnak a szekrényből. Ilyenek például a baba rugdalózók, amelyek a babáknak és szüleiknek egyaránt megkönnyítik az öltözködést.

A rugdalózókat nagyon könnyen, gyorsan fel lehet adni a gyerekekre. Egyetlen ruhadarab, amellyel nem kell bajlódniuk a felnőtteknek. Rendkívül praktikusak, gondoskodnak a kicsik maximális kényelméről. 

Most az őszi és téli időszakban kifejezetten jól jönnek a rugdalózók, amelyek alá elegendő egy bodyt feladni, és máris el lehet indulni például egy sétára.

A kínálatunkban minőségi, komfortos kisfiú és kislány rugdalózókat találhatnak a vevők, amelyeken keresztül biztosan megtapasztalhatják a ruhadarabok előnyeit. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Utazás közben is puha álmot hoz a gyerek takaró

gyerek takaró

A gyerekek élete az első években az alvásról szól. A legkisebbek alvásához a gyerek takaró egy nélkülözhetetlen kellék. Ágyneműként a kiságyban is helyet kaphat vagy pedig az utazásokhoz is elő lehet venni.

Sok felnőtt irigyli a kicsiket, akik bárhol, bármikor el tudnak édesdeden szenderedni, amikor csak elfáradnak és elálmosodnak. A felnőtt létben sok dolgot elveszítünk, ami a gyerekkorban még természetesnek számított, ilyen a zavartalan és édes alvás is. A szülők a kicsik álmát betakargatják pihe puha gyerek takaróba, esti mesével kísérik és jó éjt puszival őrködnek felette. 

A családi utazásokat már egészen kicsi korban el lehet kezdeni, a szülők közül sokan néhány hónapos korú gyermekükkel már útnak indulnak. Egy hétvégi kiruccanás vagy egy családi nyaralás, esetleg egy külföldi út is szerepelhet a család utazási terveiben. Ilyenkor az egyik fontos szempont az, hogy a baba vagy a kicsi gyerek semmiben ne szenvedjen hiányt, lehetőség szerint a legnagyobb kényelemben tudjon utazni. A baba takarók és a gyerek takarók is olyan holmik, amik biztosan a csomagtartóban, illetve a poggyászban landolnak majd.

A takarókból a gyerekruha és kiegészítő webáruházunkban színes választék áll a szülők, vásárlók rendelkezésére. A takarókban közös, hogy puha, a babák bőrét nem irritáló alapanyagból készülnek, emellett pedig szerethető, állatos, mesefigurás mintákkal díszítettek. A takarók emellett olyan mérettel is rendelkeznek, ami egy babának, egy kicsi gyereknek éppen ideális. A szülők melengetően be tudják bugyolálni a kicsiket a takaróba, ha azokat elnyomja az álom. A gyerek takaró puha oltalmában az álom is könnyebben jön. Egy zötykölődő autó hátsó ülésén vagy egy nyaraló kanapéján, a kert zöld füvén is el tud szenderedni a baba, ha a kedvenc takarója vele van.

Pamut, plüss vagy polár anyagból márkás, első osztályú takarókat kínálunk a vásárlóinknak. Lepje meg a gyermekét egy szerethető, praktikus altató takaróval, amit tőlünk rendel meg! Otthonra, utazáshoz, nyaraláshoz, kiránduláshoz is puha kísérő lesz a takaró.

 

Gyerek ágynemű, a baba első éveihez

Gyerek ágyneműGyerek ágynemű a legkisebb babáknak. A takarók, gyerek hálózsákok, lepedők puha választéka várja a szülőket, akik online szeretnének vásárolni.

A babák az első hónapokban rengeteget alszanak, ezzel a tevékenységükkel támogatják a saját fejlődésüket. Az első pár évben is magas alvásigénnyel rendelkeznek a babák, éjjelente 9-12 óra alvásra is szükségük van, amellett, hogy nappal is alszanak pár órát.  Az alvás minőségét több dolog is befolyásolja, többek között a baba környezete. A gyerek ágynemű kiválasztása tehát ugyanolyan fontos, mint a hőmérséklet, a fény és a hangok.

A gyerek ágynemű kiválasztásához nem árt felkészülten nekifogni, hiszen a baba ágyába kell takarót, kiegészítőket választani. A kiságyat hosszabb távon fogja használni a kicsi, ezért a minőségi gyerek ágynemű sem felesleges. A pamut anyag tökéletes választás, mert előnyös tulajdonságainak köszönhetően könnyen kezelhető. Gyorsan szárad, jól mosható, légáteresztő, kellemes a tapintása, nem bántja a baba bőrét. A plüss takarók hasonlóan jó gyerek ágyneműnek bizonyulnak, ezekből bélelt változat is készül. Praktikusak utazáshoz, hűvösebb időben is, a kicsiknek bárhol meg lehet velük ágyazni.

A bélelt gyerek ágynemű vagy hálózsák sem igényel nagyobb odafigyelést, mert amellett, hogy ezek meleg holmik, a töltet is gyorsan száradó anyagból készül. A webshopunkban pamut jersey anyag töltettel bélelt baba hálózsákok kaphatóak, vastag plüss takarók, polár takarók nyakpárnával kiegészítve, pamut takarók és ágynemű huzatok színes mintával. Kezdetnek elegendő két szett, hogy cserélhető legyen. Olyan gyerek ágyneműt válasszon, amin nincsenek fulladást okozó, könnyen leeső díszek!

A gyerekruhák mellett babáknak, gyerekeknek tervezett kiegészítőket is forgalmazunk. A gyerekszobába, babakocsiba olyan babaholmik is szükségesek, amik a kicsik kényelmét támogatják. Rendeljen új, márkás, olcsón kapható kiegészítőinkből és töltsön a vásárlással csak annyi időt, amennyi valóban szükséges! Megválaszoljuk a felmerülő kérdéseit a honlapunkon szereplő elérhetőségeken.

Gyerek kabát és mellény őszre

új gyerek kabát

A gyerek kabát az átmeneti évszak fontos darabja. Az új gyerekruhát jó áron be tudja szerezni tőlünk, ha még nem készült fel az őszre.

A gyerekek könnyebben megfáznak, amire az olyan átmeneti évszakokban nagyobb az esély, mint az ősz és a tavasz. Gyerek kabát nélkül ne vágjon neki egyik évszaknak se! A gyerek kabát jó alternatívája a mellény, amit ki lehet egészíteni pulóverrel is a melegebb napokon. A gyerekeknek mellényből és gyerek kabátból is színes, szerethető darabokat válogatunk az online boltunk kínálatába.

Természetesen a gyerekeknek szánt ruháknál sem a tetszés az egyetlen szempont.  A gyerek kabát legyen mindenekelőtt az évszakhoz illően meleg. Bélelt vagy szélálló és vízálló anyagból készült kabátban a kicsik nem fáznak a játszótéren, ha már nagyobbak. A kabátokból is több elérhető, a kisfiúk és a kislányok részére is. Vidám színekben és mesés mintákkal, minőségi gyártású gyerek kabátokból tud választani az idei őszre is minden szülő.

A vásárlást intézze a mi gyerekruha webáruházunkban, ha nem akar boltokban időt tölteni és a minőségben sem szeretne kompromisszumot kötni! Az új gyerek kabát legyen olyan, amit a következő szezonban is fel tud venni a gyerek és nem a méretén múlik, hogy hordható e még. Több külföldi márka gyermekruházatát is forgalmazzuk, méghozzá kedvező árakon, így érkeznek őszi kiegészítők Olaszországból, Portugáliából is hozzánk. Keresse a legkisebbeknek készült, babakocsiban hordható puha mellényeket és kocsi kabátokat is a webshopban! Három részes együttest is talál, nadrág, póló, kabát hármasával. A kisfiú és kislány kabátokat, gyerek mellényeket, amik bélelve, puha anyagból készülnek, könnyen fel lehet adni a gyerekekre, a gombos, cipzáros, patentos záródással.

A gyerekruha webshopunkban az átmeneti évszakokhoz nélkülözhetetlen felső ruházat is elérhető kislány és kisfiú változatban is. A szolid árak mellett a külföldi minőség is jellemzi a tőlünk online megrendelhető ruhákat. A termékekről tájékoztatást tud kérni a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink mindegyikén.

Baba body tavasztól télig

baba bodyBaba body minden évszakra! A kisfiúk és a kislányok se maradnak szezonális babaruha nélkül, ha tőlünk vásárolnak a szülők!

A babaruhák  közé tartoznak a baba bodyk, amik a kisfiúk és a kislányok számára is készülnek. A body olyan babaruha, amit a kicsi babákra bármikor rá lehet adni, csak meg kell találni az alkalomhoz illő darabot. Mivel a body vagy rugdalózó a babák mindennapos viselete, ezért többféle is elérhető belőle fazonban vagy stílusban is.

baba body sokféle lehet, mert minden évszakhoz, napszakhoz és baba tevékenységéhez is alkalmazkodnia kell a babaruhának. A baba body lehet nyári, ujjatlan változat, amiben nincsen melege a kicsinek, akár a szabadban is játszhat, szunyókálhat. A vastagabb anyagból készült, hosszú ujjú baba bodyk is a kicsiknek készültek, de a hidegebb napokra. Ne feledkezzünk meg az ünnepi bodyról sem, mert olyan is létezik. Ha a baba valamilyen eseményen vesz részt, akkor ugyanolyan választékos lehet a megjelenése, mint a felnőtteké. Egy galléros body csinos és kedves babaruha a legkisebbeknek is.

A bodyk vagy rugdalózók teljes szettben is megvásárolhatóak, egy szettbe több kiegészítő is beletartozik, mind praktikus a baba hétköznapjaihoz. Érdemes szettet választani újszülöttnek, kislány vagy kisfiú változatban elérhető csomagjainkból. Rugdalózó, cipőcske, partedli, sapka és kesztyű, minden, ami a babának csak kellhet az első hónapokban. Márkás termékeinkből online tud vásárolni, méghozzá kedvező árakon!

A kicsi babák hiába nőnek olyan gyorsan, hogy a babaruháknak idejük sincsen elhasználódni, máris kell egy újabb, aminek nagyobb a mérete, sokan ragaszkodnak az új holmikhoz. Ha Ön is azok közé a szülők közé tartozik, akik szívesebben vásárolnak új babaruhákat is, nem csak a testvérek kinőtt ruháit vagy az ajándékba kapott használt darabokat adja a babára, akkor itt jó helyen jár! A baba bodyk és egyéb babaruhák nagy választéka várja, amiket kedvező áron tud megvásárolni. A termékeinkről a megadott elérhetőségeinken tud kérni felvilágosítást minden érdeklődő.

Gyerek alkalmi ruha kisfiúknak

gyerek alkalmi ruhákgyerek alkalmi ruhák kisfiúknak tervezett kínálata várja a gyerek ruha webshopunkban! Egy fontos eseményen a kisfiúk is lehetnek elegánsak!

A babák gyorsan nőnek, egy szempillantás alatt kisgyerekké cseperednek, miközben szinte havonta kell cserélni a ruhatárukat. Az alapvető darabokon kívül, amiben alszanak, játszanak, az gyerek alkalmi ruha is a kicsik gardróbjának a része. A még kicsi babákkal nem jelennek meg a szülők zsúfolt eseményeken, de egy keresztelőre, születésnapra a legkisebbek is kapnak szép, új ruhát. A nagyobbak már szinte bármilyen eseményen részt vehetnek, csak nehogy baja essen a szép ruhának!

A kisfiú ruhák és kiegészítők között kisebbekre és nagyobbakra is talál gyerek alkalmi ruhát. A megfelelő gyerek alkalmi ruha kiválasztását természetesen első sorban a gyerek életkora és ehhez kapcsolódóan a mérete az, ami befolyásolja. A kényelem a kicsiknél nagyon fontos szempont, hiszen ők természetesen reagálnak egy szoros inggallérra, dörzsölő nadrágra stb. Tehát mindenki boldog lesz, ha a gyerek alkalmi ruha sehol nem szorít és az alapanyaga is bőrbarát.

A gyerek ruha webshopunkban kapható gyerek alkalmi ruhák között van kisfiúknak készült pamut body, ami egy hétköznapibb darab, de plüss, két részes, galléros rugdalózó bájos, kék-fehér színekben. Ezen kívül az évszakhoz illő, kötött, bársony vagy vászon és pamut nadrágok, mellények, ingek és sapkák is a webáruház megvásárolható modelljei, amik csupa gyerekbarát, kényelmes anyagból készülnek.

gyerek alkalmi ruhák között egyaránt találhatóak kedvezményes áron megvásárolható modellek és izgalmas újdonságok is. Minden évszakban érdemes benézni hozzánk, ha a kicsi kinőtte az előző gyerek alkalmi ruhát!

A gyerek ruha webshopunkban a márkás ruhák és minőségi kiegészítők széles választéka elérhető. A babaruhák és gyerekruhák között helyet kapott az alkalmi ruha kategória is, amiből kislányoknak és kisfiúknak is van kínálat. A vásárlóinkat szívesen informáljuk az általunk forgalmazott termékekről. Keressen minket a honlapunkon szereplő egyik elérhetőségünkön!

Gyerekruha webshop minőségi nyári lábbelikkel!

gyerekruha webshopA mi gyerekruha webshopunkban a nyári lábbelit is megtalálja! Kisfiúknak és kislányoknak tervezett cipőket, szandálokat is kínálunk!

A nyár a kicsik számára is a játékot, az utazást, a szabadtéri programokat jelenti. A családok felkerekednek, hogy hűsöljenek a vízparton, strandoljanak és élvezzék a szép időt. A nyaraláshoz csomagolt poggyászból ne felejtse ki a megfelelő, nyári lábbeliket sem! A gyerekruha webshopunkban a legkülönfélébb nyári lábbeliket forgalmazzuk, mindegyik minőségi, külföldről érkező termék.

Az egyik kevésbé ismert és használt nyári lábbeli az úszócipő vagy más néven a strandcipő. A strandcipő praktikus viselet nemcsak felnőtteknek, gyerekeknek is és leginkább talán nekik ajánlott. Az úszócipő strandra tervezett, nyári lábbeli, legyen szó kiépített területről vagy természetes vízpartról. A kiépített részen védi a kicsik lábát a fertőzésektől, a tengerparton, vízparton pedig a kavicsos, füves terület okozta sérülések ellen tud nyújtani megbízható védelmet. A gyerekruha webshopunkban kapható úszócipők mind a fiú, mind a lány változatban a Beppi márka termékei, amik Portugáliából érkeznek. A cipő anyaga szövet, ami egyszerre stabil és rugalmas is, kényelmes és nem zavarja a kicsiket a játékban. A cipő talpa szilikon, ami jól tart, nem csúszik és nem akadnak bele kavicsok. Az úszócipő lány és fiú modellje is egy mesés mintát, Snoopy kutya rajzát kapta, az egyik rózsaszín, a másik pedig kék. Ha nem szeretne drágán vásárolni a nyaraláshoz, nézzen be hozzánk a gyerekruha webshopba! Az úszócipők kedvezményes áron elérhetőek, szerezze be őket a gyerekeknek az utazás előtt!

gyerekruha webshopunkban akár az egész, nyári szezonra való kollekciót össze tudja válogatni a kislányoknak, kisfiúknak egyaránt. A márkás gyerekruhák és minőségi kiegészítők nagy választékából tud rendelni online minden vevő, aki a gyors, de biztonságos vásárlást részesíti előnyben. Természetesen minden segítséget megadunk a vásárlóknak, a megadott elérhetőségeinken tud gyerekruha webshopunkkal kommunikálni! 

Baba napozóban a picurok is mehetnek a szabadba!

baba napozóBaba napozóban a pöttömök is élvezhetik a nyaralást! A kicsi babákat sem kell otthon hagyni, amikor pihenni indul a család!

A kicsi babás családoknak sem kell otthon maradni, amikor már javában zajlik a nyár! A pár hónapos csöppségekkel is neki lehet vágni egy utazásnak, csak megfelelően fel kell hozzá készülni. Természetesen a baba az első, így olyan helyszín és olyan programok kellenek, amik illenek a csöppség méreteihez. A vízparton vagy egy kellemes kertben is lehet pihenni. A baba napozót ne felejtse ki a poggyászból!

A baba napozó az a baba ruha, ami minden nyár kötelező darabja. A legkisebbekre még nem lehet gyerek fürdőruhát adni, hiszen se a vízben, se a napon nem tölthetnek túl sok időt. A babák érzékeny bőrét óvni kell, de ehhez nem szükséges állig bebugyolálni őket. Egy szép kis baba napozóban azonban ők is jól tudják érezni magukat.

A babaruha webshopunkban a sokszínű gyerekholmik és kiegészítők választékában a baba napozók is megtalálhatóak. Egy baba napozó a nyár első számú viselete, amit a legnagyobb kánikulában is rá lehet adni a kicsire. A baba napozó fiú és kislány változatban is elérhető, mindkettőből van ujjatlan és rövid ujjú modell is. A rugdalózókhoz hasonlóan a baba napozók patentos, könnyen feladható kialakítást kaptak, így nem kell sok időt tölteni a baba öltöztetésével.

A márkás babaruhák között kisfiúk és kislányos nyári ruhácskái is megvásárolhatóak. Válogasson össze pár nyári holmit a legszükségesebbekből és irány a strand vagy a közeli park!

baba napozóink márkás, külföldről beszerzett termékek, amik magas minőségű babaruhák. Most érdemes szétnézni az online bababoltunk nyári kínálatában, mert egyes termékeket olcsóbban is meg tud vásárolni! Az itt kapható ruhák és kiegészítők elsőosztályú termékek, bőrbarát anyagból. Az Olaszországból, Portugáliából érkező babaruhák is köztük vannak, ízléses, színes kidolgozásban. A baba nyáron is lehet praktikus, stílusos babholmiban az utcán és otthon is.

Az itt kapható termékekről érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén, hamarosan válaszolunk Önnek!

Kislány kardigán és kisfiú kardigán az átmeneti időjáráshoz!

kislány kardigánkislány kardigán és kisfiú kardigán a hűvösebb időben is melegen tartja a gyerekeket! Az átmeneti gyerekruhából minőségi modelleket vonultat fel a gyerekruha webáruházunk!

A kisgyerekek érzékenyen reagálnak az időjárásra. Könnyen megfáznak, megbetegszenek olyan időben is, ami nekünk, felnőtteknek nem jelent kockázatot. A gyerekek egészségét olyan ruhadarabokkal is meg lehet óvni hatékonyan, mint amilyen egy kislány kardigán vagy egy kisfiú kardigán. A kislány kardigán és kisfiú kardigán átmeneti ruharab, ami tavasszal, ősszel kiskabátként is megállja a helyét, de hűvösebb nyári estéken is elő lehet venni, ha a gyerek fázik.

A kardigánok praktikus gyerekruhák, hiszen azok közé a ruhadarabok közé tartoznak, amiket gyorsan és könnyen fel lehet adni a legmozgékonyabb gyerekre is. A kislány kardigánok és kisfiú kardigánok további előnyökkel bírnak, ilyen az is, hogy más ruhadarabokkal nagyszerűen lehet őket párosítani. Rétegezhetőek póló, vékony, hosszú ujjú felső társaságában, szoknyához, nadrághoz is feladhatóak. A patentos megoldással készült kardigánt egyszerűen össze lehet zárni, így még jobban melegíteni tudja a babát.

kislány kardigán és kisfiú kardigán horgolt vagy pamutból készült változatban, patentos záródással, hosszú ujjú vagy  rövid ujjú, illetve boleró változatban is kapható. A gyerekruha webshopunkban puha, színes, szerethető kislány kardigánok és kisfiú kardigánok várnak arra, hogy új helyre kerüljenek és meleg ölelésbe burkoljanak egy kisgyereket, amikor fázni kezd.

A gyerekek egészségét óvja olyan átmeneti ruhadarabokkal, amiket bármikor elő tud venni a táskából, ha a gyerek dideregni kezdene!  Ilyen ruhadarabokból kislány és kisfiú változatot is forgalmazunk, méghozzá külföldi, márkák kollekcióiból. Ha szeretne tőlünk vásárolni, keresgéljen a gyerekruha webáruházunk termékei között és garantáljuk, hogy nem fog üres kosárral távozni tőlünk! A vásárláshoz szüksége van még információkra? Kérdezze a kollégáinkat a honlapin szereplő elérhetőségek egyikén!

Kislány bodyk és kisfiú bodyk: nyaralni megy a baba!

kislány bodykkislány bodyk és kisfúi bodyk nagy választéka várja ebben a szezonban is a vásárlókat! A nyári baba kelengyét szerezze be olcsón, márkás minőségben!

A kicsi babák számára rengeteg új dolgot tartogat a világ, ilyen lehet egy családi nyaralás is. A babáknak kellemes lesz az élmény, ha olyan babaruhában lehetnek, amiben igazán jól érzik magukat. A kislány bodyk és kisfiú bodyk olyan baba ruhák, amiket kifejezetten a jó időben ajánlott viselni a kicsiknek. Egy baba ruha akkor megfelelő, ha a kicsi baba minden igényének meg tud felelni. A boldog mosolyok mindent elárulnak a termék minőségéről!

A kislány bodyk és kisfiú bodyk a babák első éveiben bukkannak fel a baba ruhatárának a részeként. A baba holmikból olyanokat érdemes előnyben részesíteni a vásárlásnál, amiket a legjobban ki tud használni és amiknek az ára arányban áll a minőségével. A kislány bodyk és kisfiú bodyk, amiket a baba ruha webáruházunkban forgalmazunk, minden elvárásnak eleget tudnak tenni. Külföldről érkeznek, de jóval olcsóbban tudjuk őket kínálni az eredeti áruknál. A márkás, minőségi baba ruha akciós áron kapható az online boltunkban. Az első osztályú darabok között megtalálhatóak olyan termékek is, amik értékcsökkent kategóriának felelnek meg, de ugyanolyan jól használhatóak, mint a teljesen új holmik.

A kislány bodyk és kisfiú bodyk könnyű, jól szellőző, pamut, jersey anyagból készülnek, moshatóak, kényelmesek a babák számára. Alul patenttal záródnak, megkönnyítve az öltöztetést és biztosítva a kényelmet. Elérhetőek ujjatlan és rövid ujjú változatban is, bájos mintával díszítve. Elragadó és ugyanakkor praktikus baba holmik ezek a bodyk a legkisebbeknek.

A kislány bodyk és kisfiú bodyk már csak arra várnak, hogy válasszon és vásároljon közülük a baba számára. Készüljön a családi nyaralásra, szerezzen be olyan baba ruhákat, amik hasznosnak bizonyulnak a strandon, kirándulás, játék közben is! A nálunk kapható termékekről talál leírást a honlapon, de ha szeretne még kérdezni, akkor megteheti a közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Gyerek keresztelőruha, változatos kínálatban! 

Gyerek keresztelőruhaGyerek keresztelőruha változatos kínálatban, online rendeléssel. Készüljön velünk a fontos családi ünnepre, nézzen körbe a választékban!

Sok család számára fontos, hogy a gyerekek meg legyenek keresztelve. Bizonyos helyeken pár évet várnak ezzel, máshol pedig már csecsemő korban részt vesznek a ceremónián. Az ünnepség előtt a szülőknek van jó pár feladatuk, többek között kijelölni a keresztszülőket, és a gyermek ünnepi ruhájáról is gondoskodniuk kell. A gyerek keresztelőruhának nemcsak igényesnek, szépnek kell lennie, hanem kényelmesnek is, ugyanis a kicsik különösen érzékenyek erre. A komfortos szabású, kellemes tapintású ruhákban nem okozhat problémát részt venni a keresztelőn, így a szertartás szép és örömteli emlék lesz a gyermek és a résztvevők számára egyaránt. Amennyiben az Ön gyermekének is szüksége lesz ünneplőre, ajánljuk figyelmébe online áruházunk termékkínálatát!

Webshopunkban igazán igényes és szép kislány, kisfiú keresztelő ruhákkal találkozhatnak az érdeklődők. Nagy hangsúlyt fektetünk az ízléses kínálat kialakítására, nálunk biztosan megtalálja az eseményhez illő darabot. A kisfiú és kislány keresztelő ruhák kinézetük mellett anyagukat, szabásukat tekintve is minőséget képviselnek. Nagyon kényelmesek, kellemes anyagból készültek, így a gyermekeknek nem jelenthet problémát részt venni a ceremónián. Véletlenül sem válhatnak nyugtalanná, türelmetlenné a nem megfelelő ruha miatt, így pedig az ünnepség valóban az örömteli pillanatokról szólhat. A gyerek keresztelőruháinkat könnyedén megrendelhetik online a szülők, így sehova sem kell utazni ahhoz, hogy készüljenek a fontos napra.

Válassza online áruházunkat a gyerek keresztelőruha beszerzéshez, és még időt, energiát is spórolhat! Érdemes körbenézni a kínálatban, hiszen az ünneplők mellett sok más igényes gyerekruházati terméket biztosítunk a vevőknek. Legyen szó pulóverről, nadrágról, felsőrészekről, mindent elérhet a webáruházunkban egy helyen. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Baba napozó, a nyár nélkülözhetetlen ruhadarabja! 

baba napozóbaba napozó elengedhetetlen a nyári időszakban a kicsik számára. Nyújtsa gyermekének a legjobbat, ismerkedjen meg a kínálattal, és rendeljen!

Most, hogy hamarosan itt a nyár, nem csupán a felnőtteknek kell felfrissíteniük a gardróbjukat az évszaknak megfelelően, hanem a kicsiknek is. A kisbabák esetében vannak olyan ruhadarabok, amik nélkülözhetetlenek ebben az időszakban. Ilyenek például a baba napozók, amelyek szellős, kényelmes viseletet biztosítanak a legkisebbek számára a nyári hónapokban. Egyúttal az erős napsugaraktól is megvédik a napozók a gyerekeket, ebből kifolyólag a vízparti kikapcsolódáshoz, strandoláshoz is ideálisak. Amennyiben Ön is szeretné gyermekének a legjobbat nyújtani, és a szezonnak megfelelő ruhákkal bővítené a kicsi gardróbját, rendelje meg kínálatunkból a baba napozót!

A vevőket a baba napozók széles, gazdag kínálatával várjuk. A kislányoknak, kisfiúknak egyaránt megtalálhatják a szülők a megfelelő darabokat. Érdemes többet vásárolni a termékekből, ugyanis így nem jelenthet gondot cserélni egy nap, akár többször is a ruhát. A nyári időszakban ezzel mindenképp számolni kell! A baba napozók igényes, minőségi termékek, amelyek gondoskodnak a kicsik maximális kényelméről. Ez nem csupán a gyermekek miatt fontos, hanem a szüleikért is. A felnőttek is nyugodtabbak, ha a kicsiket kiegyensúlyozottnak, boldognak láthatják, ebben pedig fontos szerepet töltenek be a ruhák is. Kényelmes szabású, kellemes anyagú ruhában garantált az örömteli játék, szórakozás.

A kiválasztott baba napozókat egyszerűen, gyorsan megrendelheti a kínálatunkból. Ismerkedjen meg online áruházunk választékával, és készüljön velünk a nyárra! Webshopunkban akadályok nélkül vásárolhat, a rendelését bármikor, bárhonnan leadhatja, ezzel pedig rengeteg időt, energiát spórolhat meg. Kiváló ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket. Érdemes körbenézni a választékban, mert sok más igényes gyerekruházati terméket kínálunk, így akár több mindent is megvásárolhat. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Lány nyári ruhák és tavaszi termékek online ruhaboltból!

lány nyári ruhák-lány nyári ruhák és a tavaszii ruhák már elérhetőek a ruha webshopunkban! A márkás gyerekholmikat online is be tudja szerezni, ha nem szeretne a boltokban időt tölteni!

A kislányok öltöztetése nem nehéz feladat, ha a megfelelő helyen válogat a ruhák és kiegészítők között. Nem muszáj a vásárláshoz számtalan bolt kínálatát végig néznie, hogy megtalálja azt az üzletet, ami az elképzeléseinek megfelelő termékekkel rendelkezik. Az online vásárlást otthonról, illetve bárhonnan el tudja intézni, anélkül, hogy túl sokat kellene foglalkoznia a feladattal. A lány nyári ruhák és a lány tavaszi ruhák is a szezonális termékeink közé tartoznak, amikből színes választékot tud nyújtania gyerekruha webshopunk. A szezonális ruházat minden darabja megtalálható a gyerekruha webshopban, amiket pillanatok alatt meg tud rendelni.

Forduljon az online ruha áruházunkhoz, ha szeretne egy helyről vásárolni lány nyári ruhákat és tavaszi gyerekholmit! Az online vásárlásnak nem kell kockázatos dolognak lennie, csak azért, mert nem tudja kézbe venni és a saját szemével megnézni a terméket. A lány nyári ruhákból és tavaszi holmikból olyan kollekciókkal rendelkezünk, amik ismert, külföldi márkák termékei. Ezeknek a márkáknak a jó híre, ismertsége és a  népszerűsége is már önmagában garancia lehet arra, hogy az online vásárlás jól sikerüljön.

A gyerekek ugyan gyorsan nőnek, így szinte minden szezonban új holmikra van szükségük, de ez nem jelenti azt, hogy a ruháikra ne kellene ugyanolyan figyelmet fordítani. A lány nyári ruhák és a lány tavaszi ruhák is minőségi termékek a gyerekruha webáruházunkból. Nézzen be hozzánk és ismerje meg a legújabb tavaszi és nyári ruhák, felsők, szoknyák és pólók divatos kínálatát! A lány nyári ruhák és kislány tavaszi ruhák ár-érték arányban is kedvezőek, ezért az igényes kislány ruhatárban tökéletesen megállják a helyüket. Várjuk kedves vásárlóinkat a virtuális boltunkban! Ha kíváncsi a termékeinkkel kapcsolatos részletekre, kérje tájékoztatásunkat elérhetőségeinken!

Babaruha nagykereskedésünkben a babaholmi is minőségi termék!

babaruha nagykereskedésEgy babaruha nagykereskedés, ahol a legkisebbek is a legjobbat kapják! A bodyk, rugdalózók és napozók a baba kelengye alapdarabjai!

Az újszülöttek ruhatára nem túl bonyolult, ugyanis főleg háromféle holmit adnak rájuk. A hidegebb időben a hosszú ujjú body, illetve rugdalózó az ajánlott viselet, napfényesebb időjárás mellett pedig már a napozót is fel lehet adni a kicsikre. A babaruha nagykereskedésünkben minden, babának való holmi elérhető, köztük rugdalózók, valamint napozók is. A babaruha nagykereskedésünkbe minőségi termékek érkeznek népszerű külföldi márkáktól, ezekből válogatunk akkor is amikor a babaruhák kínálatát állítjuk össze.

A rugdalózók, napozók azok a holmik, amikben a baba az egész napját tölti. Amellett, hogy gyakran lehet szükség cserére is, a babaruhának kényelmesnek és könnyen kezelhetőnek kell lennie. A babaruha helyes kiválasztásához érdemes néhány tanácsot figyelembe venni. Hiába nőnek gyorsan a kicsik, az éppen hordott ruha legyen mindig tökéletes, amiben jól érzik magukat.

A napozók és rugdalózók alapanyaga bőrbarát, puha pamut legyen. A fazon és az ujjak hossza nem olyan lényeges, az viszont már annál inkább, hogyan záródik a rugdalózó. A patentos babaruha az előnyös választás, mert ezt könnyen lehet feladni és levenni a  babáról. A babaruha nyakánál is meg kell állni és megvizsgálni, hogy átlapolt vagy borítéknyakú legyen, ami könnyen tágul és nem akad bele a baba feje, karja. A hátul záródó, túl szűk nyakú darabokat érdemes kerülni. A baba és a szülők érdeke is az, hogy a babaruha nagykereskedésünkből olyan babaholmi kerüljön a babakelengyébe, amit jól lehet majd hasznosítani, ha a baba megérkezik.

A gyerekruha nagykereskedésünkben a babák számára is van izgalmas termék kínálatunk. Vásárolja meg online a szezonális  babaruhákat, rendeljen külföldről érkező, márkás babaholmit kedvező árakon babaruha nagykereskedésünkből! A babaruha nagykereskedésünkben kapható termékekről minden érdeklődőnek szívesen adunk részletes információkat. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Babaruha webshop: hogy ne legyen a vásárlás megterhelő! 

Babaruha webshopBabaruhát vásárolna kényelmesen, egyszerűen? Webáruházunkkal erre van lehetősége, ismerkedjen meg gazdag, minőségi választékunkkal, és rendeljen!

babaruha vásárlás sok szülőnek óriási terhet jelent. Az egészen kicsi gyerekekkel gyakran nagyon nehéz útnak indulni, és hosszasan vásárolgatni. Az, hogy valaki vigyázzon a babára, nem ritka, hogy hosszas szervezések árán lehet csak megoldani, azonban vannak olyanok, akik így nem tudnak gondtalanul válogatni a boltok kínálatában, hiszen aggódnak a kicsiért. Az új kisruhák beszerzése sajnos elkerülhetetlen, mert a gyerekek teste folyamatosan változik, így előfordulhat, hogy havonta is szükség van új darabokra. Amennyiben Önnek is problémás megoldani a felügyeletet, vagy nem indulna útnak a gyermekkel vásárolni, ajánljuk figyelmébe babaruha webshopunkat!

babaruha webshop óriási előnyt jelent a szülőknek, hiszen semmilyen kellemetlen kompromisszumba nem kell belemenniük. A vásárlást úgy oldhatják meg, hogy ezzel nem kerülnek sem ők, sem pedig a kicsik hátrányba. A babaruha webshop kényelmes, egyszerű alternatívát kínál az új darabok beszerzéséhez. Ki sem kell mozdulnia otthonról ahhoz, hogy alkalmazkodjon gyermeke fejlődéséhez, mindig könnyedén megvásárolhatja az aktuális igényeknek megfelelő méreteket. Az online áruházban igazán minőségi darabokkal találkozhatnak az érdeklődők, amelyeket mi házhoz viszünk. A babaruha webshop praktikus választás, amivel nem csupán terheket vehet le a válláról, hanem még időt, energiát is spórolhat, és elkerülheti a felügyelet hosszas szervezését is.

babaruha webshop hatalmas segítség a szülők, gyermekek számára egyaránt. Fedezze fel a választékunkat, és rendeljen színvonalas, kényelmes ruhákat a kicsinek! Folyamatosan megújuló kínálattal, kedvező árakkal, vonzó akciókkal várjuk az érdeklődőket. Nálunk mindent megtalálhat egy helyen, amikre szüksége lehet a gyermeknek. Ha bővebb információkat szeretne megtudni, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Fiú bodyt vásárolna? 

fiú bodykFiú bodyra lenne szüksége? Online áruházunkban óriási kínálat található a termékekből, válasszon igényes darabokat a kicsinek a kényelméért!

A kisbabák ruhái közül, a korai időszakban nélkülözhetetlenek a bodyk. A praktikus darabok tartást biztosítanak a pelenkának, emellett megakadályozzák a megfázást is, hiszen ideális védelmet nyújtanak a kicsik derekának. Egyes szülőknek komoly gondot okozhat beszerezni a minőségi bodykat, ugyanis hiába keresnek fel több üzletet is a lakóhelyükön, nem igazán elégedettek a választékkal. Amennyiben Önnek fiú bodyra lenne szüksége, és hasonló helyzetben van, nézzen körbe online áruházunk kínálatában!

A vevőket a fiú bodyk széles kínálatával várjuk. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a kicsiknek mennyire elengedhetetlenek ezek a darabok, fontosnak tartjuk, hogy webáruházunk választékában folyamatosan elérhetők legyenek. A fiú bodyk igényesek, kellemes anyagból kerülnek legyártásra, képesek betölteni a rendeltetésszerű szerepüket. Jól bírják az intenzív igénybevételt, nem okozhat problémát a többszöri mosás sem. Rengeteg időt, energiát takaríthat meg, ha online áruházunkban vásárol. Sehova sem kell utaznia ahhoz, hogy gondoskodjon gyermeke maximális kényelméről. Mi házhoz visszük az ízléses, komfortos darabokat. A szülők közül sokaknak gondot is jelenthet elindulni vásárolni a kicsivel. Webshopunk ezt a terhet is leveszi a felnőttek válláról. Amikor ideje engedi, csak fel kell keresnie bennünket, ezután pedig le is adhatja a rendelését a kiválasztott darabokra. A termékeket hamar át tudja venni.

Fedezze fel a fiú body választékot, és vásároljon kényelmesen gyermekének minőségi ruházati terméket! Érdemes körbenézni a kínálatban, mert nagyon sokféle igényes gyerekruha közül válogathat. Velünk egyszerűen cserélheti a kicsi ruháit, a jövőben is könnyedén elérhet bennünket. A fiú bodykat is kedvező áron kínáljuk! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gyerek alkalmi ruha: ízléses, kényelmes termékek egy helyen! 

Gyerek alkalmi ruhaGyerek alkalmi ruhák, ízléses, komfortos kivitelben, online rendeléssel. Készüljön kényelmesen az ünnepi alkalmakra, biztosítsa gyermekének a legjobbat!

Ha gyerek alkalmi ruhára van szükség, egyes szülők komoly gondban vannak. Gyakran nagyon nehéz olyan terméket találni, ami esztétikailag és a kényelem szempontjából megfelel az elvárásoknak. A gyerekek különösen érzékenyek a ruhákra, egy szúrós, kellemetlen anyagú, rossz szabású nadrág vagy szoknya komolyan meg tudja mérgezni a kicsik hangulatát. Ez az állapot a szülőkre is hatással van, így az adott ünnepséget nem igazán lehet élvezni. Amennyiben Ön a legjobbat szeretné a kicsinek biztosítani, ajánljuk figyelmébe online áruházunk gyerek alkalmi ruha részlegét!

Webáruházunk gyerek alkalmi ruha részlegén minden szempontból kifogástalan darabokkal találkozhat. Nagy gondot fordítunk arra, hogy kizárólag a legkiválóbb termékeket kínáljuk a gyerekeknek, hiszen tudjuk, hogy mennyire sokat számít az, ha a kicsik kényelmes, kellemes anyagú ruhákat viselhetnek az ünnepségeken is. Gyerek alkalmi ruha választékunk rendkívül változatos, gazdag, ahol bármilyen jeles eseményre megtalálhatja a tökéletes összeállítást. Kislányoknak, kisfiúknak egyaránt kínálunk minőségi darabokat, amelyekben a kicsik biztosan jól fogják magukat érezni. Az igényes, kényelmes gyerek alkalmi ruháink garantálják a jó hangulatot, a család együtt kiválóan fog szórakozni.

Online áruházunkat nem csupán a színvonalas termékekért érdemes választania, hanem azért is, mert velünk egyszerűen felkészülhet a különböző alkalmakra. Sehova sem kell utaznia ahhoz, hogy gyermekének igényes alkalmi ruhát vásároljon. Rengeteg időt, energiát spórolhat, és a hosszú sorban állás miatt sem bosszankodhat. Gyermekkel sok esetben különösen nehéz elindulni, üzleteket felkeresni, webshopunkkal ezt is elfelejtheti!

Vásároljon online gyerek alkalmi ruhát, viseljen a kicsi kényelmes ruhát! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Gyerek ágyneműk: kényelmes termékek az édes álmokért! 

Gyerek ágyneműkGyerek ágyneműk, minőségi kivitelben. Ne bízza a véletlenre gyermeke ágyneműjét, vásároljon kínálatunkból, és termékeink gondoskodnak az édes álmokról!

Egyes családokban komoly kihívást jelenthet a gyerekek esti altatása nap, mint nap. A szülők óriási harcokat vívnak a kicsikkel, mire elaludnak, akik másnap rendkívül fáradtak és nyűgösek lehetnek a kialvatlanság miatt. Ebben az állapotban a gyerekek nehezen kezelhetők, ami a felnőtteket is megterhelheti. Ahhoz, hogy a kicsiket könnyen el lehessen altatni esténként, érdemes a szülőknek megvizsgálni a gyerekek körülményeit. Elképzelhető, hogy az ágy vagy az ágynemű minősége okozza a problémákat. Kellemes anyagú, színvonalas gyerek ágyneműben a kicsik sokkal könnyebben el tudnak aludni. Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy az ágynemű minősége hatással lehet gyermeke éjszakáira, nézzen körbe kínálatunkban, és vásároljon webshopunkból új huzatot!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a kicsik különösen érzékenyek a gyerek ágyneműk minőségére, kizárólag a legjobb termékeket kínáljuk. A választékunkban elérhető huzatokkal garantáltak a nyugodt esték, a kicsik sokkal könnyebben el tudnak aludni. Termékeink kifogástalan minőséget képviselnek minden szempontból, fontos szerepet töltenek be abban, hogy a gyerekek kiegyensúlyozottak, kipihentek legyenek. A nyugodt állapot a szülőkre is pozitív hatással lesz, így végre visszaállhat a béke a családban. Az ágyneműk mellett gyerek hálózsákokat is kínálunk a kicsiknek, nálunk minden szülő megtalálhatja azt, amire adott esetben szüksége lehet a gyermeknek.

A minőségi gyerek ágyneműk, hálózsákok házhoz mennek, hiszen Ön könnyedén megrendelheti a választékunkból a kiválasztott termékeket. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg, sehova sem kell utaznia ahhoz, hogy gyermekének a legjobbat biztosítsa. Kiváló ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket. Ha kérdezni szeretne a gyerek ágyneműkről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gyerek kötött mellény, a praktikus darab télre! 

gyerek mellényGyerek mellény a téli időszakra. A ruhadarab tökéletes választás az enyhébb napokra, biztosítsa a kicsinek a maximális kényelmet!

A téli időszak egyre több enyhébb nappal ajándékozza meg az embereket. Ilyenkor a pluszokban nem csupán a felnőttek szenvednek a vastag, meleg télikabátoktól, hanem a gyerekek is. Játék közben nagyon hamar kimelegedhetnek a bélelt kabátjaikban. Ez egyenes út a megfázáshoz, így nem ritka, hogy a kicsik közül sokan a téli időszakban többször is megbetegednek azért, mert az enyhébb időben a téli kabát túl sok volt számukra. Érdemes a szülőknek gondoskodni olyan ruhadarabokról a játékhoz, egyéb tevékenységhez, amik megfelelő védelmet nyújtanak a testnek, ugyanakkor megakadályozzák, hogy a gyermek megizzadjon. Ezzel kapcsolatban a legideálisabb választás a gyerek mellény.

A gyerek mellény tökéletes alternatívát nyújt az enyhébb téli napokra. Végre egy ruhadarab, ami képes megfelelő védelmet nyújtani a testnek, mégsem hagyja, hogy kimelegedjen. A szülők a praktikus termékkel meggátolhatják a megfázást, így a kicsik gond nélkül járhatnak iskolába, közösségbe. A gyerek mellény sokkal kényelmesebb viseletet biztosít, mint a vastag téli kabát. A kicsik könnyebben tudnak benne mozogni, elegendő egy pulóvert alávenniük és máris indulhat a játék.

A választékunkban többféle gyerek mellénnyel is találkozhatnak az érdeklődők. Bármelyik termék is kerül kiválasztásra, garantáljuk, hogy elégedett lesz a minőséggel. A gyerek kötött mellények rendkívül népszerűek, a kényelem mellett az elegáns megjelenésről is gondoskodnak a kicsik számára.

Fedezze fel gyerek mellény kínálatunkat, és rendelje meg egyszerűen a kicsi új, praktikus ruhadarabját! Kiváló ajánlatokkal várjuk a vevőket, anyagi szempontból is megéri tőlünk vásárolni. Nálunk nem kell nyitvatartási időhöz igazodni, kényelmesen beszerezheti a gyermeke ruháit. Ha bővebb információkat szeretne megtudni a termékekről, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gyerekruha webshop, ahol minden szempontból megéri vásárolni! 

Gyerekruha webshopGyerekruha webáruház, ahol kényelmesen, kedvező áron vásárolhatnak a szülők a kicsiknek minőségi termékeket! Nézzen körbe, és rendeljen még ma!

Ha gyerekruha vásárlásról van szó, sok szülőnek két tényező lényeges ezzel kapcsolatban: az egyik, hogy minél egyszerűbben lebonyolíthassák az új darabok beszerzését, a másik pedig a kedvező árak. A felnőtteknek nem igazán van idejük, energiájuk arra, hogy még munka után, a fáradt gyermekkel együtt útnak induljanak, és válogassanak a ruhaüzletek választékában. A kicsik teste folyamatosan változik, emiatt gyakran van szükség ruhaváltásra, így érthető, hogy többen is ragaszkodnak a megfizethető árakhoz is. Amennyiben Önnek is lényegesek ezek a tényezők, a vásárláshoz ajánljuk figyelmébe gyerekruha webáruházunkat!

Gyerekruha webshopunkkal nem okozhat kihívást egyszerűen, kedvező áron vásárolni a kicsiknek. Az online rendelési lehetőségnek köszönhetően a felnőtteknek sehova sem kell menniük ahhoz, hogy a gyermekeknek kényelmes és igényes pulóvereket, nadrágokat, felsőrészeket vásároljanak. Gyerekruha webáruházunkat a család otthonról, hétvégén az esti órákban is felkeresheti, és elkezdődhet a nézelődés, válogatás, korlátok nélkül! Itt nincs nyitvatartási idő, így azért sem kell kapkodni a vásárlással, hogy az ember zárásra végezzen. Ha esetleg más teendő is felmerülne vásárlás közben, nyugodtan megszakíthatja, majd később folytathatja a kínálat felfedezését, rendelés leadását. Gyerekruha webshopunk gazdag, változatos kínálattal várja az érdeklődőket. Kényelmes, igényes termékeink tökéletesek a kicsik számára.

Vásároljon korlátok nélkül, gyerekruha webshopunk kiváló választás a családok számára! Nézzen körbe a választékban, és rendelje meg az aktuális szezonnak megfelelő darabokat gyermekének. Kiváló árakkal, ajánlatokkal várjuk az érdeklődőket, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni az igényes gyerekruhákért. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Téli lány cipők: hogyan válasszunk?

Téli lány cipőkTéli lány cipők nagy választékban, kifogástalan minőségben, megfizethető áron! Vásároljon kedvére webshopunkból meleg, kényelmes lábbelit gyermekének! 

Már csak néhány nap és hivatalosan is itt a tél. Aki eddig nem tette, annak mindenképpen érdemes átnéznie gyermeke ruhatárát, felpróbáltatni a tavalyi téli cipőt, hogy még jó-e. Ha kiderül, hogy kinőtte a csizmáját, akkor pedig mielőbb célszerű vásárolni egy újat. Ez néha nem könnyű, de az alábbiakban abban próbálunk segíteni, hogy mi alapján válasszunk téli lány cipőt

Először is a legfontosabb kérdés, hogy milyen típusú téli lány cipőt keresünk: benti cipőt az óvodába? Kocsicipőt? Mamuszt otthonra? Sportcipőt? Vagy csizmára, hótaposóra van szükség? Mivel téli viseletre szánjuk a lábbelit, mindenképp érdemes olyat választani, még bentre is, ami bélelt, meleg, hiszen a hideg láb a megfázás előszobája. Ha kintre való téli lány cipőt keresünk, akkor fontos szempont még, hogy vízálló legyen, ne ázzon be. Sajnos néha esőben is mindenképp ki kell menni, de arra is gondolni kell, hogy havazás esetén a gyerekek legszívesebben kint töltenék az egész napot, szánkózva, hógolyózva. A lábbelinek ilyenkor is szárazon kell tartania a gyermek lábát! Természetesen, ahogy más cipőknél, úgy most is fontos a kényelem. Télre inkább egy picivel nagyobb méretet válasszunk, hagyjunk helyet a vastag zokninak is! Érdemes arra is figyelni, hogy lehetőség szerint minél barázdáltabb legyen a cipő talpa, hogy még a jeges úton se csússzon meg, mert ez balesetveszélyes. 

Cégünk széles választékot kínál őszi és téli lány cipőkből. Webshopunkban többféle stílusú lábbeli is megtalálható minden korosztály számára, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az ideális megoldást kislányának. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és téli vagy őszi lány cipőre van szüksége, ne habozzon, nézzen körül nálunk! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére akár még ma. 

Őszi és téli fiú cipők: vásároljon kényelmes lábbelit gyermekének! 

téli fiú cipőŐszi és téli fiú cipők hatalmas választékban, online rendeléssel, gyors szállítással, megbízható webshopból! Forduljon hozzánk meleg gyermekcipőért! 

A tél a gyerekek egyik kedvenc évszaka, főleg, ha lehet szánkózni. Ilyenkor szinte egész nap szeretnének kint lenni és csúszkálni, hóembert építeni, hógolyózni. Azonban ebben az időszakban nagyon könnyen meg is fáznak, ezért fontos, hogy mindig jól fel legyenek öltözve. Vitathatatlanul fontos a jó meleg kabát, de mindenképp szükség van egy olyan lábbelire is, ami bélelt, kényelmes és nem ázik be. A cégünknél kapható téli fiú cipők pontosan ilyenek, ráadásul az áruk is megfizethető. 

Gyakran hallani azt a mondást, hogy ha a lábunk melegen van tartva, akkor sokkal kevésbé fogunk fázni. Ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a téli fiú cipők beszerzésére: akár benti, akár kinti lábbelit keresünk, olyat válasszunk, ami bélelt, vastag, és hosszú távon is melegen tartja a lábat. Ha viszont kinti téli fiú cipőre van szükség, akkor ezen kívül elengedhetetlen az is, hogy vízhatlan legyen. Ha leesik a hó, bizonyára örömmel megy majd bele minden gyermek, ezért a cipőnek mindenképp szárazon kell tartania a lábát. A hideg és a vizes cipő ugyanis szinte egyenlő a biztos megfázással. Természetesen az is fontos, hogy a téli fiú cipő kényelmes legyen, ne nyomjon, ne törjön, még egész napos viselet esetén sem. 

Webshopunk téli és őszi fiú cipők hatalmas választékával várja vásárlóit. Termékeink néhány kattintással megrendelhetőek, rövid szállítási határidővel. Érdemes hozzánk fordulnia, ha tartós, meleg őszi vagy téli fiú cipőt keres gyermekének. Kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra, így biztos lehet benne, hogy anyagi szempontból is jól jár, ha nálunk vásárol. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de további kérdése merült fel termékeinkkel vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben! Vásároljon nálunk, válasszon minőségi téli fiú cipőt!

Hamarosan gyermeke születik? Vásároljon babaruhát online!

babaruhát onlineEgy gyermek születése hatalmas boldogság. Ugyanakkor a kilencedik hónapban már nem olyan egyszerű bármit is elintézni, ilyenkor már szinte minden megviseli a kismamákat. Ön is így van vele, pedig még sok a teendő a pici érkezése előtt? Webáruházunk használatával sok mindent könnyen elintézhet, például otthonról, kényelmesen vásárolhat babaruhát online!

A babaruhák online megvásárlásával nem csak időt spórolhat, hanem fáradságot is. Nem kell üzletek sorát végigjárni, mire megtalálja, amit keres, sorban állni, majd hazamenni. Nálunk nincs nyitva tartási idő sem, amihez igazodnia kellene, kínálatunkat bármikor áttekintheti, akár hétvégén is, a fotelben ülve. Így a vásárlás még akkor sem megerőltető, amikor már nincs sok hátra a szülésig. Hatalmas választékkal és kedvező árakkal várjuk, nézzen be hozzánk!

Válassza Ön is a kényelmet, és vásároljon babaruhákat online! Forduljon hozzánk, ha minőségi termékeket keres leendő gyermekének, és szerezzen be mindent otthonról, gyorsan és egyszerűen! 

Hogyan válasszunk babaruhát?

A kisbaba érkezése nagy öröm az egész családnak és általában mire megszületik a gyermek, addigra a megfelelő babaruhákat már be is szoktuk szerezni. A babaruha megvásárlását azért is érdemes időben elkezdeni, hiszen számtalan tényezőre figyelnünk kell. Az alábbiakban ezeket gyűjtöttük össze.

Mivel a kisbabák a születésük után kb. másfél hónapig nem tudják szabályozni hőháztartásukat megfelelően, fontos, hogy hideg esetén gondoskodjunk a meleg ruházatról.  A legideálisabb babaruha anyag a puha pamut, amely nem irritálja a kisbabák érzékeny bőrét, hanem kényelmes és komfortos érzetet biztosít számukra. A pamutból készült babaruhák biztosítják a megfelelő hőmérsékletet, mindemellett jól szellőznek is, így a kisbabák is felhőtlenül érezhetik benne magukat.

Fontos ügyelnünk arra is, hogy nem szabad túlzottan meleg öltözéket sem ráadnunk babánkra, hiszen számára is ugyanolyan nehéz a túlzott meleget elviselni, mint egy felnőttnek.

Ha Ön is a legideálisabb babaruhákat keresi, és nem szeretné a véletlenre bíznia a választást, akkor tekintse meg választékunkat, és válogasson gyerekruha webáruházunk termékei közül!

 

Annak érdekében, hogy a megvásárolt termékekkel maradéktalanul elégedettek legyenek, érdemes megfontolni pár fontos tanácsot.

 

Gyártók és méretek

Bár a ruhák esetében elméletileg létezik egy nemzetközileg elfogadott méretezés, de az egyes országokban, mégis jellemzően az ott általánosnak mondható gyermekméreteket veszi alapul a gyártásban. Így két 62-es méretezésű ruha is lehet teljesen különböző méretű.

Magyarországon többnyire a német méretezést veszik alapul.

Portugál termékeink ennél a méretezésnél valamivel nagyobbak, olasz ruháink pedig kicsivel kisebbek.

Lengyel harisnyáink duplaméretezésűek ugyan, de a kiválasztás során érdemes a nagyobb méretet alapul venni.

 

A cipő kiválasztása:

Mi alapján válasszunk cipőt a babának?

Kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen babaruhákat választunk gyermekünknek, mindemellett a cipő kiválasztása is körültekintést igényel. Egy rossz cipő akár lúdtalpat is okozhat, ami kihatással lehet a felnőttkori járására. Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a fontos kritériumokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a cipő kiválasztásakor.

A fontos szempont, hogy a talp hajlékony és rugalmas borítású legyen. Ennek azért van jelentősége, mert így a talp könnyedén követni tudja a láb gördülését. Általánosságban elmondható, hogy a babák számára az az ideális cipő, aminek az orra széles, hiszen így kényelmesen elférnek benne a lábujjak. Szintén fontos szempont, hogy a sarokrésznél stabil legyen a cipő tartása, hiszen így elkerülhetjük, hogy a baba kilépjen a cipőből, továbbá ez a biztonságos járást is segíti.

Ha Ön sem szeretné a véletlenre bízni babája cipőjének kiválasztását, döntsön a Beppi cipők mellett, melyek tökéletesen megfelelnek a fenti kritériumoknak, mindemellett pedig az egészséges tartás mellé divatos külsőt is kölcsönöznek a kicsiknek. Nézzen körül babaruha webáruházunk kínálatában!

 

A megfelelő lábbeli kiválasztása előtt érdemes lemérni a pici talphosszát nagylábujjtól a sarka közepéig, és aszerint keresni megfelelő méretet.

Ezt lehetőleg este tegye meg, mert napközben a járástól a láb mérete enyhén megnő. Célszerű a pici lábát olyan vastagságú zokniban/harisnyában mérni, amilyet várhatóan a vásárolni kívánt cipőben is hordani fog.

A talphosszon kívül vegye figyelembe a gyermek rüsztjének magasságát is, mivel sok cipő, bár hosszában megfelelne, esetleg rüszt tájon szoríthatja a gyermek lábát.

Senkinek sem azonos méretű a két lába, ezért a megfelelő méret kiválasztásánál mindig a nagyobb talphosszt, és magasabb rüsztöt vegye figyelembe.

Annak érdekében, hogy a cipő megfelelően illeszkedjen a gyerek lábára, a cipő belső talphossza legyen egy-másfél centiméterrel nagyobb, mint a nagyobbik lábon mért talphossz. (Általában a cipők belső talphossza méretenént 5 milliméterrel nő.)

Lúdtalp gyanús gyermekek számára harántemelős kialakítású cipőt válasszon!


Alkalmi ruha a kicsiknek is

Egy család életében számos olyan esemény történhet, amely megköveteli, hogy valamennyi rokon csinosan jelenjen meg. Azonban sokszor nehéz helyzetbe kerülnek a kisgyermekes szülők, hiszen a kicsikre nem is olyan egyszerű elegáns alkalmi babaruhát vásárolni.

 

Ezen a helyzeten segítünk mi! Gyerekruha webáruházunk kínálatában számos olyan darabot talál, melyek segítségével a család legkisebb tagjai is alkalmi ruházatot viselhetnek a jeles események idején. Legyen az akár a saját keresztelőjük, vagy egy esküvő, ahova hivatalos a család, esetleg egy születésnap

Nálunk megtalálja a legszebb ruhákat!

 

Miért érdemes nálunk vásárolni az alkalmi babaruhákat? Amellett, hogy otthonából intézheti el a rendelést, még az árak is elérhetőek, hiszen tudjuk, hogy egy-egy ilyen darabot ritkán van esélye felölteni a kicsinek, mielőtt végleg kinőné azt.

 

Nézzen szét kínálatunkban Ön is, és válogasson alkalmi ruháink között, hogy az Ön gyermeke is éppen olyan csinos lehessen a különleges alkalmak során, mint a család többi tagja!

 

Zoknik, kesztyűk:

Gyártóink a gyermek talphossza, illetve a kézfej csuklótól középsőujj végéig mért hossza szerint méretezik zoknijaikat és kesztyűiket, így (bár a terméklapokon igyekszünk lábméret szerint is feltüntetni a termék méretét) ebben az esetben is érdemes elővenni a mérőszalagot választás előtt.

Milyen ruhát vegyünk ősszel?

Minden szülő a legjobbat szeretné nyújtani a gyermekének annak érdekében, hogy a kicsi mindig jól érezze magát. A gyermek komfortérzetéhez a minőségi ruhák is hozzájárulnak, ezért fontos, hogy gyerekruha vásárláskor a szülők körültekintően válogassanak!

E szempont főként az őszi gyerekruha vásárláskor válik kiemeltté, hiszen az évszak lehűlést, csapadékos, szeles időjárást hoz, ehhez pedig olyan ruhák szükségesek, amelyek védelmet nyújtanak a gyakran szélsőséges hőmérsékletingadozással szemben is!

A legkisebbeket fontos rétegesen öltöztetni ebben az évszakban, ezért babaruhákból érdemes több bodyt, nadrágot és harisnyát vásárolni, hogy egy kellemesebb őszi idő esetén le lehessen venni a kisbabáról a felső ruharéteget, amivel megakadályozható, hogy beizzadjon a kicsi.

A réteges öltözködés a nagyobbak számára is fontos. Legyen rajta olyan ruha, amiből melegben meg tud szabadulni pár darabtól, de a reggeli hidegben is védi.

Nézzen szét a webáruházunkban kínált ruhák, kiegészítők között és vásárolja meg időben az őszi-téli szetteket gyermeke számára! A kisebb gyerekeknek sokszor nehéz döntés ruhát vásárolni, mert elnyűvik, kinövik, így számos szülő az olcsóbb megoldás mellett dönt.

A megfizethető árú gyerek ruhák között is találhatunk minőségi darabokat, ráadásul nem csak olcsók, szépek is! Nálunk ilyen termékek közül válogathat akkor is, ha az őszre, télre való ruhákat szeretné egy helyről beszerezni. Kis kabátok, vastag nadrágok, meleg pulóverek, kötött harisnyák, vidám sapkák, színes sálak, de kesztyűk és bélelt cipők is megrendelhetőek webáruházunkból!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a minőségi, gyerek ruhát hidegebb időben is.

 

Nézze meg élőben!

A fotók alapján az ember sok esetben mást képzel el, mint amilyen a termék valójában. Amennyiben bizonytalan, hogy a kiválaszott termék, valóban megfelel-e elvárásainak, látogasson el üzletünkbe, ahol a termékeket élőben is megtekintheti, felpróbálhatja.

Címünk: 1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. (A volt Csepel Művek területén)

 

Kérdezzen bátran!

Ha nem áll módjában ellátogatni üzletünkbe, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, vagy e-mailben, és mi igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül, a tőlünk telhető legrészletesebb információkkal ellátni.

 

Válogasson a méretek között!

Különösen a ruhák és cipők esetében apró méretbeli különbségek is számítanak, ezért, ha szükségét érzi, kérdezzen rá a ruha hosszára, a mell-, vagy derékbőségre, a cipő belső talphosszára, vagy bármilyen olyan adatra, amit lényegesnek tart.

Ígérjük, hogy a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.

Segítségre van szüksége? - írjon nekünk a info@luxgroup.hu címre, vagy hívjon hétköznap 8 és 16 óra között a +36 (70) 616-9077 telefonszámon.