huf
huf
HUF
HUF
EUR
EUR
+36 30 999 3194
Facebook profilTwitter profilPineterest profil

Hamarosan gyermeke születik? Vásároljon babaruhát online!

babaruhát onlineEgy gyermek születése hatalmas boldogság. Ugyanakkor a kilencedik hónapban már nem olyan egyszerű bármit is elintézni, ilyenkor már szinte minden megviseli a kismamákat. Ön is így van vele, pedig még sok a teendő a pici érkezése előtt? Webáruházunk használatával sok mindent könnyen elintézhet, például otthonról, kényelmesen vásárolhat babaruhát online!

A babaruhák online megvásárlásával nem csak időt spórolhat, hanem fáradságot is. Nem kell üzletek sorát végigjárni, mire megtalálja, amit keres, sorban állni, majd hazamenni. Nálunk nincs nyitva tartási idő sem, amihez igazodnia kellene, kínálatunkat bármikor áttekintheti, akár hétvégén is, a fotelben ülve. Így a vásárlás még akkor sem megerőltető, amikor már nincs sok hátra a szülésig. Hatalmas választékkal és kedvező árakkal várjuk, nézzen be hozzánk!

Válassza Ön is a kényelmet, és vásároljon babaruhákat online! Forduljon hozzánk, ha minőségi termékeket keres leendő gyermekének, és szerezzen be mindent otthonról, gyorsan és egyszerűen! 

Hogyan válasszunk babaruhát?

A kisbaba érkezése nagy öröm az egész családnak és általában mire megszületik a gyermek, addigra a megfelelő babaruhákat már be is szoktuk szerezni. A babaruha megvásárlását azért is érdemes időben elkezdeni, hiszen számtalan tényezőre figyelnünk kell. Az alábbiakban ezeket gyűjtöttük össze.

Mivel a kisbabák a születésük után kb. másfél hónapig nem tudják szabályozni hőháztartásukat megfelelően, fontos, hogy hideg esetén gondoskodjunk a meleg ruházatról.  A legideálisabb babaruha anyag a puha pamut, amely nem irritálja a kisbabák érzékeny bőrét, hanem kényelmes és komfortos érzetet biztosít számukra. A pamutból készült babaruhák biztosítják a megfelelő hőmérsékletet, mindemellett jól szellőznek is, így a kisbabák is felhőtlenül érezhetik benne magukat.

Fontos ügyelnünk arra is, hogy nem szabad túlzottan meleg öltözéket sem ráadnunk babánkra, hiszen számára is ugyanolyan nehéz a túlzott meleget elviselni, mint egy felnőttnek.

Ha Ön is a legideálisabb babaruhákat keresi, és nem szeretné a véletlenre bíznia a választást, akkor tekintse meg választékunkat, és válogasson gyerekruha webáruházunk termékei közül!

 

Annak érdekében, hogy a megvásárolt termékekkel maradéktalanul elégedettek legyenek, érdemes megfontolni pár fontos tanácsot.

 

Gyártók és méretek

Bár a ruhák esetében elméletileg létezik egy nemzetközileg elfogadott méretezés, de az egyes országokban, mégis jellemzően az ott általánosnak mondható gyermekméreteket veszi alapul a gyártásban. Így két 62-es méretezésű ruha is lehet teljesen különböző méretű.

Magyarországon többnyire a német méretezést veszik alapul.

Portugál termékeink ennél a méretezésnél valamivel nagyobbak, olasz ruháink pedig kicsivel kisebbek.

Lengyel harisnyáink duplaméretezésűek ugyan, de a kiválasztás során érdemes a nagyobb méretet alapul venni.

 

A cipő kiválasztása:

Mi alapján válasszunk cipőt a babának?

Kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen babaruhákat választunk gyermekünknek, mindemellett a cipő kiválasztása is körültekintést igényel. Egy rossz cipő akár lúdtalpat is okozhat, ami kihatással lehet a felnőttkori járására. Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a fontos kritériumokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a cipő kiválasztásakor.

A fontos szempont, hogy a talp hajlékony és rugalmas borítású legyen. Ennek azért van jelentősége, mert így a talp könnyedén követni tudja a láb gördülését. Általánosságban elmondható, hogy a babák számára az az ideális cipő, aminek az orra széles, hiszen így kényelmesen elférnek benne a lábujjak. Szintén fontos szempont, hogy a sarokrésznél stabil legyen a cipő tartása, hiszen így elkerülhetjük, hogy a baba kilépjen a cipőből, továbbá ez a biztonságos járást is segíti.

Ha Ön sem szeretné a véletlenre bízni babája cipőjének kiválasztását, döntsön a Beppi cipők mellett, melyek tökéletesen megfelelnek a fenti kritériumoknak, mindemellett pedig az egészséges tartás mellé divatos külsőt is kölcsönöznek a kicsiknek. Nézzen körül babaruha webáruházunk kínálatában!

 

A megfelelő lábbeli kiválasztása előtt érdemes lemérni a pici talphosszát nagylábujjtól a sarka közepéig, és aszerint keresni megfelelő méretet.

Ezt lehetőleg este tegye meg, mert napközben a járástól a láb mérete enyhén megnő. Célszerű a pici lábát olyan vastagságú zokniban/harisnyában mérni, amilyet várhatóan a vásárolni kívánt cipőben is hordani fog.

A talphosszon kívül vegye figyelembe a gyermek rüsztjének magasságát is, mivel sok cipő, bár hosszában megfelelne, esetleg rüszt tájon szoríthatja a gyermek lábát.

Senkinek sem azonos méretű a két lába, ezért a megfelelő méret kiválasztásánál mindig a nagyobb talphosszt, és magasabb rüsztöt vegye figyelembe.

Annak érdekében, hogy a cipő megfelelően illeszkedjen a gyerek lábára, a cipő belső talphossza legyen egy-másfél centiméterrel nagyobb, mint a nagyobbik lábon mért talphossz. (Általában a cipők belső talphossza méretenént 5 milliméterrel nő.)

Lúdtalp gyanús gyermekek számára harántemelős kialakítású cipőt válasszon!


Alkalmi ruha a kicsiknek is

Egy család életében számos olyan esemény történhet, amely megköveteli, hogy valamennyi rokon csinosan jelenjen meg. Azonban sokszor nehéz helyzetbe kerülnek a kisgyermekes szülők, hiszen a kicsikre nem is olyan egyszerű elegáns alkalmi babaruhát vásárolni.

 

Ezen a helyzeten segítünk mi! Gyerekruha webáruházunk kínálatában számos olyan darabot talál, melyek segítségével a család legkisebb tagjai is alkalmi ruházatot viselhetnek a jeles események idején. Legyen az akár a saját keresztelőjük, vagy egy esküvő, ahova hivatalos a család, esetleg egy születésnap

Nálunk megtalálja a legszebb ruhákat!

 

Miért érdemes nálunk vásárolni az alkalmi babaruhákat? Amellett, hogy otthonából intézheti el a rendelést, még az árak is elérhetőek, hiszen tudjuk, hogy egy-egy ilyen darabot ritkán van esélye felölteni a kicsinek, mielőtt végleg kinőné azt.

 

Nézzen szét kínálatunkban Ön is, és válogasson alkalmi ruháink között, hogy az Ön gyermeke is éppen olyan csinos lehessen a különleges alkalmak során, mint a család többi tagja!

 

Zoknik, kesztyűk:

Gyártóink a gyermek talphossza, illetve a kézfej csuklótól középsőujj végéig mért hossza szerint méretezik zoknijaikat és kesztyűiket, így (bár a terméklapokon igyekszünk lábméret szerint is feltüntetni a termék méretét) ebben az esetben is érdemes elővenni a mérőszalagot választás előtt.

Milyen ruhát vegyünk ősszel?

Minden szülő a legjobbat szeretné nyújtani a gyermekének annak érdekében, hogy a kicsi mindig jól érezze magát. A gyermek komfortérzetéhez a minőségi ruhák is hozzájárulnak, ezért fontos, hogy gyerekruha vásárláskor a szülők körültekintően válogassanak!

E szempont főként az őszi gyerekruha vásárláskor válik kiemeltté, hiszen az évszak lehűlést, csapadékos, szeles időjárást hoz, ehhez pedig olyan ruhák szükségesek, amelyek védelmet nyújtanak a gyakran szélsőséges hőmérsékletingadozással szemben is!

A legkisebbeket fontos rétegesen öltöztetni ebben az évszakban, ezért babaruhákból érdemes több bodyt, nadrágot és harisnyát vásárolni, hogy egy kellemesebb őszi idő esetén le lehessen venni a kisbabáról a felső ruharéteget, amivel megakadályozható, hogy beizzadjon a kicsi.

A réteges öltözködés a nagyobbak számára is fontos. Legyen rajta olyan ruha, amiből melegben meg tud szabadulni pár darabtól, de a reggeli hidegben is védi.

Nézzen szét a webáruházunkban kínált ruhák, kiegészítők között és vásárolja meg időben az őszi-téli szetteket gyermeke számára! A kisebb gyerekeknek sokszor nehéz döntés ruhát vásárolni, mert elnyűvik, kinövik, így számos szülő az olcsóbb megoldás mellett dönt.

A megfizethető árú gyerek ruhák között is találhatunk minőségi darabokat, ráadásul nem csak olcsók, szépek is! Nálunk ilyen termékek közül válogathat akkor is, ha az őszre, télre való ruhákat szeretné egy helyről beszerezni. Kis kabátok, vastag nadrágok, meleg pulóverek, kötött harisnyák, vidám sapkák, színes sálak, de kesztyűk és bélelt cipők is megrendelhetőek webáruházunkból!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a minőségi, gyerek ruhát hidegebb időben is.

 

Nézze meg élőben!

A fotók alapján az ember sok esetben mást képzel el, mint amilyen a termék valójában. Amennyiben bizonytalan, hogy a kiválaszott termék, valóban megfelel-e elvárásainak, látogasson el üzletünkbe, ahol a termékeket élőben is megtekintheti, felpróbálhatja.

Címünk: 1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. (A volt Csepel Művek területén)

 

Kérdezzen bátran!

Ha nem áll módjában ellátogatni üzletünkbe, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, vagy e-mailben, és mi igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül, a tőlünk telhető legrészletesebb információkkal ellátni.

 

Válogasson a méretek között!

Különösen a ruhák és cipők esetében apró méretbeli különbségek is számítanak, ezért, ha szükségét érzi, kérdezzen rá a ruha hosszára, a mell-, vagy derékbőségre, a cipő belső talphosszára, vagy bármilyen olyan adatra, amit lényegesnek tart.

Ígérjük, hogy a lehető leghamarabb válaszolunk kérdésére.