huf
huf
HUF
HUF
EUR
EUR
+36 70 616 9077
Facebook profilTwitter profilPineterest profil

Vevőtájékoztató

a Lux Kereskedelmi Kft.-vel való együttműködés lehetőségeiről

Tisztelt Partnerünk!

A cégeink között kialakítandó hosszú távú és kölcsönös megelégedésre szolgáló együttműködésünk érdekében, kérem, hogy az alábbi tájékoztatót figyelmesen olvassa el. Bármilyen a működésünkkel kapcsolatban felmerülő kérdése esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Vásárlás menete:

Megrendeléseit az alábbi lehetőségek bármelyikén eljuttathatja hozzánk:

  • web áruházunkban a www.luxgyerekruha.hu oldalon viszonteladói regisztrációt követően.
  • személyesen a központi raktárunkban (1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. a volt Csepel Művek területén),
  • telefonon - Lux Anna 70/616-9077 
  • E-mailben - info@luxgroup.hu,
  • faxon – (1) 455-0011

Amennyiben megrendelését nem személyesen juttatja el hozzánk, kérésre küldünk visszaigazolást e-mailben, (weben leadott, illetve előrendelés esetén minden esetben) mely tartalmazza, hogy mely termékeket tudjuk azonnal raktárról kiszolgálni, melyek azok, amelyekre esetleg várni kell, illetve melyek fogytak ki teljesen.

A visszaigazolásokat minden esetben nettó értékeken állítjuk ki, az azokban feltűntetett árak az áfát nem tartalmazzák.

Visszaigazolt megrendeléseihez az alábbi lehetőségek bármelyikén hozzájuthat:

  • személyesen előre egyeztetett időpontban a központi raktárunkban (1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. a volt Csepel Művek területén),
  • futárral – Ennek költségeit nettó 75.000 Ft feletti vásárlás esetén a Lux Kereskedelmi Kft. állja. Nettó 75.000 Ft alatti rendelések esetén futár díját áthárítjuk
  • utánvéttel – Ennek költségeit nettó 100.000 Ft feletti vásárlás esetén a Lux Kereskedelmi Kft. állja. Nettó 100.000 Ft alatti rendelések esetén futár díját áthárítjuk. Amennyiben az utánvéttel rendelt termékeket nem veszi át, és a futár kénytelen a küldeményt visszahozni, a futár díját mindenképpen kiszámlázzuk, és a csomagot csak a kétszeri kiszállítás díjának illetve a csomag értékének átutalását követően küldjük el ismét.

Fizetés:

A megvásárolt termékek ellenértékét az alábbi módok bármelyikén kiegyenlítheti:

  • Készpénzben az átvétellel egyidejűleg.
  • Átutalással a Lux Kereskedelmi Kft. UniCredit Bankban vezetett 10918001-00000074-43110004 számú számlájára.

Amennyiben a visszaigazolt megrendelése számláját előreutalással egyenlíti ki és az árut futárral szeretné megkapni, a csomagot a pénz beérkezését követően 2 munkanapon belül feladjuk. Amennyiben a 2 munkanapos határidő bármilyen oknál fogva nem tartható, arról haladéktalanul értesítjük Önt.

Halasztott fizetési lehetőséget legkorábban az ötödik vásárlás alkalmával áll módunkban felajánlani legfeljebb 150.000 Ft hitelkeret erejéig. Késedelmes fizetés esetén, a halasztott fizetés lehetőségét megvonjuk.

Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételétől számított 2 munkanapon belül tudunk elfogadni.

A számlával kapcsolatos reklamációkat haladéktalanul kivizsgáljuk, és szükség esetén módosítjuk az utalandó összeget, ezért a halasztott fizetések esetén számlareklamációra való hivatkozással késedelmes fizetést nem áll módunkban elfogadni.

 

Reklamációkezelés:

Kérjük kedves partnereinket, hogy a megvásárolt termékeket legyenek szívesek tüzetesen átnézni, mert reklamációt (különös tekintettel szálhibákra, és koszolódásra) csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha azt az átvételtől számított 3 napon belül jelzik nekünk. (A határidő természetesen nem vonatkozik a rejtett, csak a használat során előjövő hibákra.)

Termékekkel kapcsolatos problémáikat az alábbi lehetőségek valamelyikén jelenthetik be:

  • személyesen a központi raktárunkban (1211 Budapest, Iparvágány u. 9-11. a volt Csepel Művek területén),
  • E-mailben - info@luxgroup.hu,
  • faxon – (1) 455-0011

A bejelentett reklamációkat nyilvántartásba vesszük, és a termék visszajuttatását követően elbíráljuk. Kérjük, hogy a kifogásolt termékeket a bejelentéstől számított egy hónapon belül cégünkhöz visszajuttatni szíveskedjenekellenkező esetben a bejelntést töröljük.

Minden termékünkre a jogszabályok által előírt két év szavatosság vonatkozik. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a szavatosság az általunk kiállított számla teljesítésének dátumától számolandó.

Jogos reklamációk esetén a terméket javítjuk. Ha javításra nincsen mód, cseréljük, vagy, ha erre készlethiány miatt nincsen mód, következő vásárlásukból jóváírjuk.

Kedvezmények:

A www.luxgyerekruha.hu oldalon megtekinthetik valamennyi akciós, illetve mennyiségi kedvezménnyel érintett termékünket. A weben leadott rendelésekre az ott feltűntetett 15-70%-s kedvezmények vannak érvényben.

A hozzánk személyesen, telefonon, e-mailben, vagy faxon eljuttatott megrendelések esetén legfeljebb 10% kedvezményt tudunk biztosítani, ezért megrendeléseiket érdemesebb a www.luxgyerekruha.hu oldalon keresztül eljuttatniuk hozzánk.

A Lux Kereskedelmi Kft. által meghirdetett kedvezmények (időszakos akciók, előrendelések mennyiségi kedvezmények) nem vonhatók össze. Minden esetben a legnagyobb kedvezményt vesszük figyelembe.

 

Azok a termékek melyek megnevezésében az "IRREGULAR" kifejezés szerepel, értékcsökkent, másodosztályú termékek, ezért megrendelésük előtt alaposan olvassák el a termék leírását, mely a hibát tartalmazza. Ezen termékek megvásárlása esetén a leírásban szereplő hibákkal kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Figyelmét, és megértését köszönjük.

 

A Lux Kereskedelmi Kft. csapata